ژله بریلو مایع براق ژله مانند است که از آن برای تزیین انواع کیک، شیرینی، بیسکویت و دسر استفاده می شود. غالبا بریلو برای روکش کیک یا شیرینی کاربرد دارد. بریلو طعم ها و رنگ های مختلف دارد و بسته به سلیقه خود می توانید از این محصول استفاده کنید.

با استفاده از طعم های مختلف بریلو مانند بریلو سیب، پرتقال، توت فرنگی و آلبالو یا با مخلوط چند طعم با رنگ های مختلف، اثر زیبایی خلق کنید و به تزیین کیک یا شیرینی خود بیشتر تنوع بدهید.

از آن جا که بریلو بسیار چسبنده بوده و هیچ گونه ریزشی از روی سطح و کناره های کیک ندارد، استفاده از بریلو روی کیک بهترین گزینه است. از بریلو برای تازه ماندن میوه های روی کیک و شیرینی نیز استفاده می شود.

برای خرید بریلو آماده می توانید سری به فروشگاه لوازم قنادی آنلاین ایران کوک بزنید. تهیه کرد اما از آن جا که طرز تهیه ژله بریلو بسیار آسان است، ما چند روش از طرز تهیه بریلو را به شما آموزش می دهیم تا در خانه بریلو درست کنید:

 

طرز تهیه ژله بریلو خانگی

 

روش اول: تهیه ژله بریلو با نشاسته

متداول ترین روش تهیه بریلو، طرز تهیه بریلو با نشاسته ذرت است.

طرز تهیه بریلو

طرز تهیه ژله بریلو با نشاسته ذرت:

مرحله اول:

ابتدا نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و دو قاشق آب به آن اضافه کنید.

مرحله دوم:

شکر را در بقیه آب حل کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا حل شود.

مرحله سوم:

آب لیمو و نشاسته با آب را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا غلیظ شود. ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

مرحله چهارم:

اسانس و رنگ خوراکی را در مرحله آخر به آن اضافه کنید و هم بزنید.

بریلو روی دونات

روش دوم: تهیه ژله بریلو با ژلاتین

روش دوم تهیه ژله بریلو با پودر ژلاتین یا ژلاتین است.

مواد لازم برای ژله بریلو با ژلاتین:

- آب  2 قاشق غذاخوری

- پودر ژلاتین  2 قاشق غذاخوری

- سیروپ یا شربت ذرت  2 پیمانه

- اسانس مایع  به مقدار لازم

طرز تهیه بریلو با پودر ژلاتین:

مرحله اول:

ابتدا پودر ژلاتین را در آب بریزید و اجازه دهید روی آب باز شود. سپس آن را داخل مایکروفر بگذارید تا کاملا حل شود.

مرحله دوم:

سیروپ یا شربت ذرت را روی حرارت بگذارید و پس از گرم شدن، مخلوط آب و ژلاتین را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم:

مواد را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس را به آن اضافه کنید.

بریلو برای تزییین شیرینی

روش سوم: تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار

روش دیگر طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار است. شما می توانید با این پودر، بریلو گیاهی درست کنید.

مواد لازم برای تهیه بریلو با پودر آگارآگار:

- پودر آگارآگار  1 و ½  قاشق غذاخوری

- شکر  350 گرم

- آب  ½ لیتر

- جوهرلیمو  ¼ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار:

مرحله اول:

ابتدا آب و 2/3 شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

مرحله دوم:

مابقی شکرا را با پودر آگارآگار ترکیب کنید.

مرحله سوم:

بعد از آن که مایع کمی جوشید، مخلوط پودر آگارآگار و شکر را با جوهرلیمو به آب اضافه کنید تا چند دقیقه بجوشد.

بعد از سرد شدن، اسانس و رنگ خوراکی را به آن اضافه کنید.

بریلو برای تزینن کیک

نکات کلیدی تهیه ژله بریلو:

- ژله بریلو را می توان به مدت 2 ماه در یخچال نگهداری کرد.

- ژله بریلو با ژلاتین یا پودر آگار آگار در یخچال سفت می شود اما بریلو با نشاسته ذرت، بعد از ماندن در یخچال همچنان حالت خیس و براق خود را حفظ می کند و روانی و شفافیت خود را از دست نمی دهد.

- در روش تهیه بریلو با نشاسته ذرت از آبلیمو آماده یا مانده استفاده نکنید. هننگاه تهیه بریلو همان موقع آب لیمو را بگیرید و مصرف کنید.

- شاید میزان آبلیمو در مواد اولیه زیاد به نظر برسد اما نسبت شکر و آبلیمو تناسب داشته و اگر مقدار آب لیمو را کم کنید، حالت روانی و براقی ژله بریلو کم می شود.

- می توانید غلظت ژله بریلو را به دلخواه بیشتر کنید. مثلا برای تزیین کیک با قیف باید بریلو کمی غلیظ باشد. اما ژله بریلو برای روکش کیک نیازی به غلیظ شدن زیاد ندارد. اگر می خواهید از ژله بریلو روی روکش خامه ای استفاده کنید، غلظت ژله را کم کنید.

- می توانید به جای اسانس از رنگ های خوراکی استفاده کنید.

- در روش دوم، می توانید به جای استفاده از پودر ژلاتین از ورقه ژلاتین استفاده کنید. آن را چند دقیقه در آب بخیسانید و در آن حل کنید.

- می توانید با اضافه کردن شکلات به مواد اولیه، بریلو شکلاتی درست کنید.

 برای اطلاعات بیشتر در مورد بریلو به مجله ایران کوک شاپ مراجعه کنید.