طرز تهیه بیف استراگانف
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 382

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای بیف استراگانف
- فیله گوشت 600 گرم
- قارچ 300 گرم
- خامه 250 گرم
- کره 2 قاشق غذاخوری
اطلاعات مواد مغذی
-
586 کالری
-
44 گرم چربی
-
9 گرم کربوهیدرات
-
37 گرم پروتین
حتماً شما هم تا به حال اسم بیف استراگانف به گوشتان خورده است و یا اسم آن را در فهرست غذای رستوران ها دیده اید اما بیف استراگانف چیست؟ یک غذای اصالتاٌ روسی است که مواد اولیه آن شامل تکه های فیله گوشت، خامه و قارچ میشود. برخی بیف استراگانف را بدون خامه با سس سفید (سس بشامل) هم درست میکنند. اما طعم آن با خامه پر چرب بسیار خوشمزه تر و البته پر کالری تر است. همانطور که گفتیم بیف استراگانف در اصل با فیله گوشت قرمز درست میشود اما برخی بیف استراگانف با مرغ هم درست میکنند و برای تهیه آن به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میکنند که همان چیکن استراگانف است. از آنجایی که ما ایرانی ها علاقه ی زیادی به گوشت قرمز داریم بیف استراگانف هم با ذائقه ی ما بسیار جور است. پس اگر هوس یک غذای جدید کردید بیف استراگانف گزینه ی خوبی است. درست کردن این غذا بر خلاف اسمش کار سختی نیست و غذایی است که خیلی هم زود آماده میشود. در ادامه همراه ما باشید تا مرحله به مرحله طرز تهیه بیف استروگانف را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه بیف استراگانف
مرحله اول:
در اولین مرحله فیله های گوشت را به اندازه تکه هایی یک اندازه برش بزنید مستطیل هایی با ابعاد 2 در 5 معمولا مناسب است. اگر از گوشت استیکی استفاده کنید بیف استرگانوف شما خیلی خوشمزه تر و لذیذ تر خواهد شد. حتماً گوشت را چند مرتبه با بیفتک کوب یا گوشتکوب بکوبید تا بهتر پخته شود.
مرحله دوم:
در این مرحله گوشت را همراه پیاز کمی تفت دهید تا دو طرف گوشت کمی سرخ شود. دقت کنید که زیاد روی شعله نباشد چرا که در این صورت گوشت شما سفت میشود. سپس به اندازه یک استکان آب اضافه کنید تا گوشت شما بپزد.
مرحله سوم:
در ادامه گوشت ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید، کمی از آب گوشت را نگه دارید قارچ ها ی خورد شده را داخل همین ماهیتابه با آب گوشت کمی تفت دهید با شعله زیاد تا قارچ ها آب نیاندازد. در ادامه خامه را اضافه کنید یکی دو جوش که خورد گوشت را اضافه کنید ا طعم مواد به خورد هم برود.
مرحله آخر:
حالا بیف استراگانف را در ظرفی مناسب بریزید . برای تزیین بیف استراگانف از چیپس خلالی و یا سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید.
بیف استراگانف بدون خامه:
اگر نمی خواهید از خامه در تهیه این غذا استفاده کنید به راحتی میتوانید در مرحله سوم کمی آرد را با آب گوشت مخلوط کرده و هم بزنید تا آرد گلوله نشود. و ادامه مراحل را انجام دهید اگر سس شما زیادی سفت بود کمی شیر و یا آب اضافه کنید و اگر زیادی رقیق بود کمی آرد اضافه کنید تا سس نسجم تر شود.
نکات کلیدی تهیه بیف استراگانف:
– بیف استراگانف با پاستا ترکیب بسیار خوشمزه ای میشود اما میتوانید بیف استراگانوف خوشمزه را با یک سالاد خوشمزه و یا حتی با برنج نوش جان کنید.
– برخی نمک و فلفل را را در مرحله دوم اضافه میکنند اما برخی تصور میکنند اضافه کردن نمک به گوشت در این مرحله باعث سفت شدن گوشت میشود و نمک را در مرحله آخر اضافه میکنند.
– برخی کمی سس خردل هم برای مزه دار کردن اضافه میکنند.
– اگر بیف استراگانف را به کمک دستور ایران کوک تهیه کردید و از آن لذت بردید خوشحال می شویم عکس آن را با هشتگ بیف-استراگانف-ایران-کوک در اینستاگرام به اشتراک بگذارید.
سلام ممنون از سایت خوب ایران کوک که من همیشه از روی اون اشپزی میکنم فقط این دفه نمیدونم چرا گوشت سفت بود بیرون که میخوردم گوشت نرم تر بود میشه راهنمایی بفرمایید
ولی قارچ و خامه و تایم پختش باعث شد سسش خیلی خوشمزه بشه ممنون
کیفیت و نوع گوشتی که انتخاب میکنید تو این غذا خیلی اهمیت داره. بهتره از فیله گوساله یا راسته استفاده کنید. دنده بدون استخوان هم میشه استفاده کرد. در ضمن نباید گوشت رو زیاد تفت داد. هر طرفش فقط 1 دقیقه. بیشتر از این باعث سفت شدن گوشت میشه.
میتونید قبلا گوشت رو کاملا با مدت زمان زیاد (یا در زودپز مطابق سلیقه تون) بپزید و سپس کمی با پیاز سرخ شده تفت بدبد و سپس مراحل رو ادامه بدبد تا گوشت سفت نشه
عالیییییی وبسی خوشمزه
منکه خیلی دوسش دارم.
منکه خیلی دوسش دارم
به نظرم جزییات خیلی بیشتری داره ولی مرسی عالی
عالیه
خوب
من گوشت رو تفت دادم جدا پختم بعد گزاشتم آب گوشت بکشه بعد قارچ رو اضافه کردم گوشت اصلا سفت نشد و عالی شد ممنون از سایت خوبتون
ممنون از دستور پختتون من از ۵…۶ تا سایت دستور پخت امتحان کردم همیشه گوشت ها سفت میموندن البته از مقداری که گفتین بیشتر آبریختم و گوشت رو بیشتر پ
ختم بازم ممنون
خواهش می کنم میثم جان، موفق باشی همیشه
ممنون از دستور پخت
بسیار بسیار عالی بود.
سلام و با تشکر از شما. غذای بیف استروگانف رو از سای جستجوهای دیگری که داشتم بهتر شرح داد بودید.
سلام واقعا سایت عالیه مرسی
سلام سایتتون خیل خیلی عالیه…من هرچی که لازم داشتم رو تونستم اینجا پیدا کنم…واقعا ممنون و خسته نیاشید…
سلام مطالبتان فوق العاده است.خوشحال میشوم به من هم سربزنی و نظرتون را بگید
مرسی از اینکه اطلاعات خودتونو در اختیار همه میزارید
آیا برای این غذا باید از همان خامه صبحانه استفاده کرد؟
بله مطهره جان ، از خامه ساده استفاده کن 🙂
سلام ممنون از سایت خوبتون . لطفا اگر امکانش هست برای هر دستور غذایی بگید که برای چند نفر مناسبه . ممنون
ممنون فائزه جان ، اغلب دستورات مناسب 4 تا 6 نفر هست عزیزم 🙂