دسر موز با خامه و شکلات
-
امتیاز دهید
-
4 از 59

مواد لازم برای دسر موز با خامه و شکلات
- موز 1 عدد
- شکلات تخته ای 50 گرم
- روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
- پودر قند 1 قاشق غذاخوری
- ترافل رنگی مقدار لازم
- مربا یا مارمالاد مقداری
- خامه مقداری
میان وعده موز و شکلات
طرز تهیه : شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، روغن مایع و پودر قند را نیز اضافه کنید ، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود سپس مواد را باهم مخلوط کنید ( روش بن ماری ).
موز را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر موز را تا نیمه داخل شکلات بزنید سپس داخل ترافل رنگی بزنید ، موزها را داخل بشقاب قرار دهید و روی آن ها را با خامه و مارمالاد تزیین کنید ؛ میتوانید از پودر نارگیل ، پسته و … بجای ترافل استفاده کنید ؛ همچنین استفاده از مارمالاد سلیقه ای میباشد.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای کودک و نوجوان
سلام. میشه بگید چکاری باید انجام داد که موز بعداز مدتی سیاه نشه؟؟؟
سپیده جان باید از رسیدن هوا به موز جلوگیری کنی ، میتونی تکه های موز رو داخل آب میوه یا عسل بزنی و بعد استفاده کنی 🙂