کباب کوبیده از غذاهای محبوب ایرانی است که معمولاً با گوشت چرخکرده گوسفندی یا ترکیب گوشت گوسفند و گوساله تهیه میشود. اما گوشت گوسفندی چربی نسبتاً زیادی دارد و البته این باعث خوشمزه تر شدن کباب کوبیده می شود. اما کسانی که رژیم دارند یا به هر دلیلی میخواهند چربی کمتری مصرف کنند میتوانند کوبیده را با مرغ چرخکرده هم تهیه کنند و آن را در کنار پلوی تهیه شده با روغن زیتون سرو کنند. البته برای تهیه چلو کباب کوبیده مرغ حتماً نیازی نیست رژیم داشته باشید. اگر دنبال تنوع هستید هم کوبیده مرغ میتواند به کمک شما بیاید.

 

کباب کوبیده مرغ

طرز تهیه  کباب کوبیده مرغ زعفرانی

مرغ را 2 بار چرخ کنید و داخل فریزر قرار دهید تا یخ بزند ( یخ زدن باعث بهتر شدن بافت کوبیده میشود ). پس از یخ زدن مرغ چرخ شده را از فریزر خارج کنید و کناری قرار دهید تا یخ مرغ باز شود ( آب اضافی مرغ را دور بریزید ).

پیازها را ریز رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. پیاز رنده شده آب گرفته را با مرغ چرخ شده ، نمک و فلفل مخلوط کنید ، خوب ورز دهید تا مایه کباب یکدست و منسجم شود. سپس مایه کباب را 4 - 2 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ، پس از استراحت اگر مایه کباب شل بود میتوانید 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری به آن اضافه کنید تا بتوانید با دست به مایه کباب شکل دهید.

کباب ها را به سیخ بکشید و با قلمو زعفران دم کرده را روی کباب ها بزنید. سپس روی حرارت ملایم ذغال قرار دهید و آرام باد بزنید تا کباب خودش را بگیرد ( در زمان کباب شدن مقداری کره را با قلمو روی کباب مرغ بزنید تا کباب خشک نشود و لذیذتر باشد ) سپس کباب کوبیده مرغ را همراه با برنج زعفرانی ، گوجه کبابی ، پیاز و جعفری سرو کنید.

میتوانید به جای ذغال کباب را داخل فر تهیه کنید. فر را با بیشترین درجه حرارت روشن کنید ، ته سینی فر را کمی چرب کنید و کباب ها را روی سینی قرار دهید ، هر 5 دقیقه کباب ها را پشت و رو کنید تا زمانی که کباب کوبیده مرغ آماده سرو شود.

کباب کوبیده مرغ