طرز تهیه کباب لاپلو
-
امتیاز دهید
-
3.3 از 346

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای کباب لاپلو
- گوشت چرخکرده 200 گرم
- برنج 2 پیمانه
- پیاز 1 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
- ماست چکیده 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- روغن 4 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی 1 عدد (دلخواه)
اطلاعات مواد مغذی
-
513 کالری
-
23 گرم چربی
-
56 گرم کربوهیدرات
-
18 گرم پروتئین
اگر دنبال غذایی ساده و مقوی هستید که کمی هم تنوع به برنامه غذایی شما بدهد، کباب لاپلو احتمالاً انتخاب خوبی خواهد بود. اگر پلو با کباب دیگی ازدواج میکرد بدون شک بچه اول آنها کباب لاپلو میشد! تهیه کباب لاپلو خیلی ساده است. گوشت چرخکرده طعمدار شده با پیاز ادویه لایه لایه وسط برنج قرار میگیرد و در حرارت آن پخته میشود. این کباب خوشمزه همراه با گوجه سرخ یا گریل شده و ماست طعمی عالی دارد. سبزی خوردن هم در کنار آن گزینه خوبی است.
این کباب لاپلویی هم میتواند یک غذای دانشجویی ساده باشد و هم غذایی مقوی برای بچه ها. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه کباب لاپلویی را برای شما خواهیم گفت.
طرز تهیه کباب لاپلو
مرحله اول:
گوشت چرخکرده را در کاسه ای بریزید. پیاز را رنده و به آن اضافه کنید.
مرحله دوم:
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و خوب همه مواد را با هم ورز بدهید.
مرحله سوم:
یک قاشق ماست چکیده اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. گوشت آماده شده را تا آماده شدن برنج در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد.
مرحله چهارم:
برنج را پس از شست و شو، در یک قابلمه کوچک محتوی آب بریزید و روی شعله قرار دهید. بعد از 8-10 دقیقه که نیم پز شد (بسته به نوع برنج ممکن است زمان کمتر یا بیشتر هم باشد) آن را آبکش کنید.
مرحله پنجم:
کف قابلمه دو قاشق روغن بریزید. زعفران را هم اضافه کنید و قابلمه را روی شعله ملایم بگذارید.
مرحله ششم:
گوشت را از یخچال خارج کنید و آن را به سه یا چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. یک لایه برنج کف قابلمه بریزید.
سپس یک قسمت از گوشت را بردارید و به شکل دایره روی برنج پهن کنید، طوری که با دیواره قابلمه فاصله داشته باشد.
دوباره برنج بریزید و این کار را به ترتیب لایه لایه ادامه دهید تا همه برنج ها و گوشت ها مصرف شوند و لایه رویی برنج باشد. روی هر لایه نصف قاشق هم روغن بریزید.
مرحله هفتم:
در آخر میتوانید یک عدد سیب زمینی را نازک هم حلقه حلقه کنید و روی برنج بچینید. در قابلمه را ببندید و بگذارید حدود 1 ساعت روی شعله خیلی کم بماند. بهتر است از شعله پخشکن استفاده کنید.
بعد از این مدت بگذارید کمی خنک شود. سپس کباب لاپلو را در دیس برگردانید. برش بزنید و همراه با گوجه سرخکرده و ماست سرو کنید.
نوش جان!
نکته:
اگر دوست داشته باشید میتوانید روی هر لایه گوشت مقداری هم سماق بپاشید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, غذای نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : کباب و کوفته
- مواد لازم : برنج, پیاز, زعفران, گوشت چرخکرده, ماست
ببخشید من ماست و زعفرون نداروم میشه بدون ایناهم درست کرد؟؟
زعفران رو میشه حذف کرد ولی ماست رو حذف نکنید به نظرم.
فوق العاده بود ،در عین سادگی هم خوشمزه بود هم جدید و خلاقانه و هم اینکه جز غذاهای راحت و فوری
ممنون از شما بابت ایده و دستور?
من درست کردم.عالی بود بسیار لذیذ . مرسی
سلام
من درست کردم خیلی خوب شداما یادم رفت سماق بریزم
سلام… ممنون از دستور پخت عالیتون… تجربه لذت بخش و خوشمزه ای بود
سلام/ اب پیاز رنده شده باید گرفته بشه یا خیر/؟
سلام
نه نیازی نیست…البته اگه بگیرید هم مشکلی نداره.
خیلی ممنونم
یعنی اینجوری گوشت چرخ کرده و اون سیب زمینی ها پخته میشه
همشو ریختم بیرون
لایه های گوشت باید نازک باشه مثل تصاویر و روی شعله ملایم بذارید کاملا میپزه.
اره فقط باید سیب زمینی یکم تف داد
سلام
معمولا وقتی قرار هست غذا ترد باشه مثل کتلت آب پیاز رو نمی گیریم اما در غذاهایی که نرم سرو می شه مپل کباب تابه ای باید آب پیاز رو بگیریم فکر می کنم در این غذا هم بهتره آب پیاز گرفته بشه
خاک توسرتون بااین آموزشاتون کلی فوش خوردم این غذارودرست کردم اصلابدردنخورد?
عزیزم من خودم این غذا رو درست کردم و هیچ مشکلی نداره دستورش. خیلی از دوستان دیگه هم راضی بودن. بهتر نیست به جای توهین کردن دنبال ایراد کارتون بگردین؟