تیلاپیا با سالاد خیار

استفاده از غذاهای دریایی همیشه برای سلامتی توصیه می‌شود و همه ما اغلب به دنبال راه‌هایی هستیم تا این غذاها را به شکل‌های مختلف و متنوع در برنامه غذایی خود بگنجانیم. یکی از راه‌های طبخ ماهی سرخ کردن آن است. در ضمن برای طعم و بوی بهتر می‌توان از یک سالاد خوشمزه در کنار آن استفاده کرد. با این دستور، تیلاپیای برشته و سبک همراه با سالاد خیار در کمتر از نیم ساعت روی میز شام شماست.   طرز تهیه: در کاسه متوسطی، عسل، سرکه سیب، زنجبیل رنده شده و نمک را مخلوط کنید. خیار را از وسط نصف کنید و سپس هر نصف را به صورت باریک برش بزنید. پیازچه را هم به شکل حلقه‌های کوچک برش بزنید. همچنین فلفل دلمه‌ای را به مقدار دلخواه خود برای سالاد خرد کنید. حال سبزیجات خرد شده از جمله جعفری را داخل سسی که تهیه کردید بریزید و هم بزنید تا سس کاملاً آنها را بپوشاند.   آرد را در بشقابی بریزید و آن را با فلفل و ادویه‌جات دلخواه مخلوط کنید. در بشقاب دیگری پودر سوخاری را پخش کنید و در کاسه‌ای تخم‌مرغ را بشکنید و آن را با چنگال هم بزنید. دو طرف فیله‌های ماهی را یکی یکی اول در آرد بخوابانید. سپس در کاسه تخم مرغ فرو ببرید و در آخر در بشقاب پودر سوخاری بخوابانید تا کاملاً از پودر سوخاری پوشانده شوند.   در یک تابه نچسب دو قاشق روغن بریزید و آن را روی شعله کمی زیاد داغ کنید. فیله‌ها را در تابه بچینید. بعد از سه دقیقه ماهی‌ها را برگردانید و شعله را کمی کم کنید. به سرخ کردن ادامه بدهید تا ماهی مغزپخت شود (حدود ۵ دقیقه).   ماهی تیلاپیا آماده شده را در ظرف سرو بریزید و آن را با سالاد خیار طعم‌دار کنید. البته می‌توانید سالاد را در ظرفی جداگانه هم سرو کنید.