طرز تهیه دسر هویج آجیلی
-
امتیاز دهید
-
4.3 از 7

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 7 نفر
مواد لازم برای دسر هویج آجیلی
- هویج رنده شده 3 لیوان
- شکر 1 لیوان
- کره 2 قاشق غذاخوری
- هل 4 عدد
- کشمش 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
- بادام و پسته مقداری
دسر هویج آجیلی
طرز تهیه : هویج ها را بشویید و پوست بکنید سپس هویج های پوست کنده را درشت رنده کنید ؛ داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
هویج های رنده شده را داخل ماهیتابه بریزید و حدود 20 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا آب هویج کشیده شود سپس شکر و زعفران را به هویج اضافه نمایید ، حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا شکر جذب هویج شود.
به مدت 10 دقیقه شکر و هویج را تفت دهید سپس کره و هل کوبیده را اضافه کنید ، 10 دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کشمش ، بادام ، پسته و … را اضافه کنید ، دسر هویج را در ظرف بریزید و سرو کنید ( بهترین گزینه همراه با این دسر بستنی است ).
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: دسر هویج
بدون دیدگاه.