تارت خردل و گوجه فرنگی فرانسوی

  طرز تهیه: آرد را با کره و شیر و کمی نمک مخلوط کنید و ورز بدهید تا خمیر سفتی به دست آید که به دست نچسبد. اگر لازم بود کمی آرد اضافه کنید و مجددا ورز دهید تا چسبندگی از بین برود. خمیر را در ظرف در بسته ای قرار دهید و 2 ساعت در گوشه ای بخوابانید.   گوجه فرنگی ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا آب آن چیده شود.   پس از طی دو سات روی تخته آشپزی کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید. ضخامت خمیر باید تقریبا 2 یا 3 میلی متر باشد.یک قالب گرد حاضر کنید و خمیر را روی آن پهن کنیدخمیر پای را در قالب جا بیندازید و اضافه ها را با کارد از دور لبه قالب جدا کنید. با چنگال کف خمیر را جند بار سوراخ سوراخ کنید.   سس خردل را روی خمیر بمالید. گوجه فرنگی را با نعناع و جعفری مخلوط کنید و روی خردل بریزید. تارت را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر 220 درجه سانتی گراد گرم شده از قبل بپزید.