کیک بهاری ریواس و بادام با شکر قهوه ای

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو قالب گرد برای پخت این کیک احتیاج دارید.

در یک کاسه بزرگ، شکر قهوه ای، روغن، تخم مرغ و وانیل را باهم خوب هم بزنید. آرد، نمک و جوش شیرین را باهم خوب مخلوط کنید و سپس آن را با شیر یکی در میان به مایه کیک اضافه کنید. (یعنی مقداری مخلوط آردی و سپس مقداری شیر و سپس به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شوند.) مواد را خوب باهم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

ریواس و 1/2 فنجان بادام را به مایه کیک اضافه کنید. سپس مایه کیک را در دو قالب تقسیم کنید.

در یک کاسه کوچک، شکر سفید و کره یا مارگارین را باهم مخلوط کنید و 1/4 فنجان بادام پرک را به مخلوط اضافه کنید. مواد حاصله را روی مایه کیک در دو قالب پخش کنید. کیک ها را 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.

نکته: برای اینکه کیک زیباتر سود می توانید مواد رویه کیک را بیشتر درست کنید و از بادام پرک شده بیشتری استفاده کنید.