طرز تهیه اردور پاستا صدفی پر شده با تاکو
-
امتیاز دهید
-
2.8 از 39

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای اردور پاستا صدفی پر شده با تاکو
- گوشت چرخ کرده 550 گرم
- پنیر خامه ای 100 گرم
- نمک 1 قاشق چایخوری
- پودر چیلی 1 قاشق چایخوری
- پاستا صدفی بزرگ 18 عدد
- کره ذوب شده 2 قاشق
- سس تاکو 1 فنجان
- پنیر چدار رنده شده 1 فنجان
- پنیر سوئیسی رنده شده 1 فنجان
- چیپس ترتیلا خرد شده 1 و 1/2 فنجان
- خامه ترش 1 فنجان
اردور تاکو در پاستا صدفی بزرگ
طرز تهیه: گوشت چرخ کرده را با کمی روغن زیتون در یک تابه تفت دهید تا دیگر صورتی رنگ نباشد و خوب بپزد. سپس پنیر خامه ای، نمک و فلفل چیلی را اضافه کنید. 5 دقیقه مواد را روی تابه مخلوط کنید.
در همین حین، یک قابلمه پر از آب را با مقداری کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس پاستا صدفی ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در آن بجوشانید. سپس آبکشی کنید و آنها را درون کره ذوب شده بریزید و مخلوط کنید.
فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
پاستا صدفی ها رار با مخلوط گوشتی پر کنید. آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ قرار دهید و سس تاکو را روی آنها بریزید. روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
وقتی ظرف را بیرون آوردید، روی پاستا ها را با پنیر چدار، پنیر سوئیسی و چیپس ترتیلا پر کنید و دوباره آنها را برای 15 دقیقه به فر بازگردانید.
پاستای آماده را با خامه ترش سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: پیش غذا
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود, طرز تهیه انواع سالاد ایرانی و خارجی
- مواد لازم : پاستا, پنیر, چیپس, خامه, فلفل, کره, گوشت
بدون دیدگاه.