شاید تا به حال اسم بیتربالن را نشنیده باشید. ولی هر کسی که حتی یک بار در عمرش به هلند سفر کرده باشد حتما آن را دیده است. در هلند به هر کافه ای که بروید احتمال زیادی دارد چشمتان به  کوفته های سوخاری گرد و جذابی بخورد که شبیه کراکت هستند. اسم این غذا بیتربالن است. شاید در ظاهر شبیه کراکت سیب زمینی باشند اما با یک گاز متوجه میشوید چیزی شبیه به حلیم خودمان وسطش است. این سورپرایز جذاب بسیار خوشمزه است و به شما پیشنهاد میکنیم حتما آن را امتحان کنید. مخصوصا اگر از غذاهای مشابهی مثل کراکت مرغ و کراکت سیب زمینی خوشتان می آید احتمالا این غذای جدید را هم میپسندید.

بیتربالن هلندی در کافه

طرز تهیه کراکت بیتربالن

   

مرحله اول:

ابتدا گوشت را در مقداری آب با کمی نمک بپزید. گوشت پخته شده و یا آبپز شده را با دست کاملا ریش ریش کنید. همچنین میتوانید آن را در غذا ساز یا میکسر  بریزید و کاملا خرد کنید.   گوشت ریش ریش  

مرحله دوم:

در این مرحله مایه اصلی بیتربالن آماده میشود. یک تابه بردارید و کره را در آن بریزید و پیاز ریز خرد شده را درون آن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس آرد و بعد از مدتی آب گوشت را اضافه کنید. گوشت آماده شده و جعفری را به مواد اضافه کنید. به میزان مورد نیاز نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا با هم کمی مخلوط شوند و آب گوشت جذب مواد شود. در نهایت مخلوط باید کمی خشک و قابل فرم دادن درون دست شود.   خمیر بیتربالن مرحله سوم: حال از مخلوط گوشتی بردارید و آن را در دستانتان به صورت گرد یا استوانه ای فرم دهید و روی سینی بچینید. سینی را با سلوفان بپوشانید و درون یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت دهید.   بیتر بالن سوخاری  

مرحله چهارم:

حالا در یک ظرف آرد ، در یک ظرف دیگر پودر نان بریزید و 2 عدد تخم مرغ را هم درون کاسه بشکنید و هم بزنید .کروکت های بیتربالن را از یخچال درآورده اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر نان بزنید و در روغن خیلی داغ سرخ کنید .   سرخ کردن بیتربالن   بیتربالن ها را با سس خردل سرو کنید.   بیتربالن هلندی خوشمزه