قورمه لوبیا افغانی

 از معروفترین غذاهای افغانی قورمه لوبیا را می توان نام برد که نوعی غذای گیاهی خوشمزه به شمار می آید و تهیه و درست کردن آن بسیار آسان است.

طرز تهیه: لوبیای کنسروی را آبکشی کنید و آن را بشوئید.

روغن را در تابه متوسطی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز را خرد کرده و درون روغن سرخ کنید تا طلائی متمایل به قهوه ای شوند. سپس، لوبیا، آب، گشنیز، نمک، فلفل، زردچوبه، سیر، زیره و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.

درب تابه را بگذارید و اجازه دهید تا خوراک 15 تا 20 دقیقه بجوشد. آب خوراک باشد کمی چیده شود و روغن روی سطح خوراک باقی بماند.

در صورت تمایل بعد از آماده شدن خوراک می توانید نعناع خشک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. این خوراک خوشمزه را می توانید با نان سرو کنید و لذت ببرید.