نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل

  نودل سرد از آن دست غذاهای آسانی است که هر وقت هوس نودل کردید و در ضمن وقت و حوصله زیادی هم برای آشپزی نداشتید، می‌توانید آن را تهیه کنید. این نودل سرد ساده و آسان ترکیبی است از سبزیجات تازه و نودل همراه با سسی خوشمزه. ویژگی اصلی آن هم روغن کنجد است که نباید به هیچ وجه آن را فراموش کنید.   برای تهیه سس نیاز به پیازچه و زنجبیل دارید، طعم خاص و تند و تیز این دو گیاه نودل شما را فراموش نشدنی خواهد کرد. علاوه بر این‌ها آبلیمو (و سرکه در صورت تمایل)، عسل و روغن کنجد هم به طعم و بوی این سس کمک می‌کنند. در آخر سس روی نودل سرد و سبزیجات ریخته می‌شود و شام فوری شما را تکمیل می‌کند. البته نودل سرد را به عنوان سالاد هم می‌توانید سرو کنید. گرچه به خودی خود یک غذای کامل است.   طرز تهیه: پیازچه‌ها را به صورت حلقه‌های خیلی ریز برش بزنید. حال در ظرف مناسبی برای سس، پیازچه، آبلیمو، سس سویا، ۲ قاشق روغن کنجد، زنجبیل، سیر، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید یک قاشق از آبلیمو را با سرکه جایگزین کنید.   حال، یک قابلمه را پر از آب کنید و بگذارید بجوشد. سپس طبق دستور موجود روی بسته‌بندی، نودل را بپزید و بعد روی آن آب سرد بگیرید. ۱ قاشق روغن کنجد را با نودل سرد مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.   تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و در آن دو قاشق دیگر روغن کنجد را بریزید. فلفل دلمه‌ای را به شکل خلال‌های باریک برش بزنید و آن را در روغن کنجد تفت بدهید تا نرم شود. در همین مدت هویج را هم با رشته‌کن یا با چاقو به شکل رشته‌های نازک درآورید.   نودل را با هویج رشته شده و فلفل دلمه‌ای و برگ‌های ریحان مخلوط کنید. نودل سرد تهیه شده را همراه با سس پیازچه و زنجبیل سرو کنید.   نکته: در آخر می‌توانید برای طعم و بوی بیشتر کمی کنجد بوداده روی نودل بریزید.