نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل
نودل سرد از آن دست غذاهای آسانی است که هر وقت هوس نودل کردید و در ضمن وقت و حوصله زیادی هم برای آشپزی نداشتید، میتوانید آن را تهیه کنید. این نودل سرد ساده و آسان ترکیبی است از سبزیجات تازه و نودل همراه با سسی خوشمزه. ویژگی اصلی آن هم روغن کنجد است که نباید به هیچ وجه آن را فراموش کنید. برای تهیه سس نیاز به پیازچه و زنجبیل دارید، طعم خاص و تند و تیز این دو گیاه نودل شما را فراموش نشدنی خواهد کرد. علاوه بر اینها آبلیمو (و سرکه در صورت تمایل)، عسل و روغن کنجد هم به طعم و بوی این سس کمک میکنند. در آخر سس روی نودل سرد و سبزیجات ریخته میشود و شام فوری شما را تکمیل میکند. البته نودل سرد را به عنوان سالاد هم میتوانید سرو کنید. گرچه به خودی خود یک غذای کامل است. طرز تهیه: پیازچهها را به صورت حلقههای خیلی ریز برش بزنید. حال در ظرف مناسبی برای سس، پیازچه، آبلیمو، سس سویا، ۲ قاشق روغن کنجد، زنجبیل، سیر، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کنید. در صورت تمایل میتوانید یک قاشق از آبلیمو را با سرکه جایگزین کنید. حال، یک قابلمه را پر از آب کنید و بگذارید بجوشد. سپس طبق دستور موجود روی بستهبندی، نودل را بپزید و بعد روی آن آب سرد بگیرید. ۱ قاشق روغن کنجد را با نودل سرد مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و در آن دو قاشق دیگر روغن کنجد را بریزید. فلفل دلمهای را به شکل خلالهای باریک برش بزنید و آن را در روغن کنجد تفت بدهید تا نرم شود. در همین مدت هویج را هم با رشتهکن یا با چاقو به شکل رشتههای نازک درآورید. نودل را با هویج رشته شده و فلفل دلمهای و برگهای ریحان مخلوط کنید. نودل سرد تهیه شده را همراه با سس پیازچه و زنجبیل سرو کنید. نکته: در آخر میتوانید برای طعم و بوی بیشتر کمی کنجد بوداده روی نودل بریزید.نودل سرد با سس پیازچه و زنجبیل
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸