خورش ترشه تره
طرز تهیه: سبزی را پاک کنید و خوب شسته و خیلی ریز خرد کنید. در یک قابلمه متوسط، سبزی، برنج شسته شده و 3 لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد روی حرارت متوسط خوب بپزند. سیر را پوست کنده و آن را با گوشت کوب له کنید.کمی نمک به سیر ها بزنید و آنها را در یک تابه کوچک با روغن یا کره سرخ کنید. اندکی زردچوبه اضافه کنید و سیر ها را خوب تفت دهید تا طلائی شوند. هنگامی که سبزیها پخته شدند، نصف سیر سرخ شده را داخل آن بریزید. به باقی سیرها تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که سرخ شدند، آنها را همراه با نمک و فلفل و آب نارنج به سبزی اضافه کنید تا یکی دو جوش بزند. نکته: این خورش نباید زیاد آب داشته باشد. اگر خلواش در دسترستان نبود، می توانید آن را از دستور حذف کنید.طرز تهیه خورش ترشه تره (گیلان)
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸