تهیه کرپ فرانسوی به سادگی پنکیک است و شباهت زیادی هم به آن دارد. اما کرپ نازک تر است و حتی میتوان میان آن از مواد گوشتی استفاده کرد. بر خلاف پنکیک، مایه کرپ نباید هیچ گلوله ای داشته باشد.

کرپ معمولاً به عنوان صبحانه سرو میشود و در این صورت روی آن از کره یا کره بادام زمینی با انواع مواد شیرین مثل پودر قند، مربا، عسل یا سس شکلات و خامه استفاده میشود. انواع میوه مثل موز و توت فرنگی هم به کرپ فرانسوی طعم بسیار خوبی میدهند.

 

طرز تهیه کرپ فرانسوی

مرحله اول:

آرد، شکر و نمک را با هم در ظرفی الک کنید. تخم مرغ و شیر و کره آب شده را هم اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.

مایه کرپ

مرحله دوم:

بعد از این که مایه را خوب مخلوط و تا جای ممکن یکدست کردید آن را از صافی رد کنید تا گلوله هایش گرفته شود.

رد کردن مایه کرپ از صافی

بهتر است در این مرحله روی مایه را با سلفون بپوشانید و آن را یک ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود کرپ موقع پخت پاره نشود.

مایه کرپ در یخچال

مرحله سوم:

یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط و ملایم قرار دهید. با کمی کره کف آن را چرب کنید. با ملاقه حدود 1/3 پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید (باید در ابتدا حدود 1/2 تا 3/4 از کف تابه را بپوشاند). سپس تابه را در جهت های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود و کاملاً کف تابه را بپوشاند.

پخت کرپ

مرحله چهارم:

کرپ به سرعت میپزد. بعد از 30 ثانیه آن را برگردانید. بعد از این که طرف دوم هم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید و همین کار را برای مایه باقیمانده هم تکرار کنید.

برگرداندن کرپ

صبر کنید کرپ ها خنک شوند، سپس وسط آنها مواد دلخواه خود را بریزید.

روش سرو اول:

روی کرپ کره یا سس دلخواه (مثلاً سس شکلات) را بریزید و پخش کنید. آن را دو بار تا بزنید و سپس رویش پودر قند بپاشید.

کرپ با پودر قند

روش سرو دوم:

مواد و میوه های دلخواه را وسط کرپ بریزید و آن را رول کنید.

کرپ با کره بادام زمینی   کرپ موز