رول استیک با سبزیجات

  برای تهیه رول استیک با فیلینگ سبزیجات، نیاز به گوشت راسته گاو دارید که به شکل ورقه‌های باریک خیلی نازک برش خرده باشد. استیک‌ها با سس سویا، سرکه و ادویه‌های دلخواه طعمدار می‌شوند و بعد با رشته‌های سبزیجات رول و پخته می‌شوند. ترکیب سبزیجات و استیک به خودی خود فوق‌العاده خوشمزه و زیباست. اما مکمل طعم این غذای خوشمزه سس بالزامیک است.   سس بالزامیک از کره، سرکه بالزامیک شکر قهوه‌ای و آب گوشت تهیه می‌شود که بات هم جوشانده می‌شوند. در مورد آب گوشت، لازم است ذکر شود که می‌توانید از عصاره گوشت آماده و مقداری آب هم استفاده کنید. بعد از آماده شدن رول استیک و سبزیجات، سس بالزامیک را روی هر یک از آنها بمالید و از این غذای فوق‌العاده لذت ببرید. همچنین می‌توانید با کمی خلاقیت، سبزیجات و ادویه‌ها را به سلیقه خود تغییر دهید و این غذا را مطابق ذائقه خود آماده کنید.   طرز تهیه: ابتدا استیک‌ها را آماده کنید. حتماً از استیک‌های خیلی نازک استفاده کنید و اگر به اندازه کافی نازک نیستند با بیفتک روی آنها بکوبید تا نازک شوند. دو طرف هر یک از استیک‌ها نمک و فلفل بزنید. سس سویا و سرکه را هم با یکدیگر مخلوط کنید و دو طرف استیک‌ها بریزید. حداقل نیم ساعت صبر کنید تا ادویه و سس سویا به خورد استیک برود.   balsamic-glazed-steak-1   در این مدت، سبزیجات را آماده کنید. هویج، فلفل دلمه‌ای و کدو سبز را به شکل رشته‌های باریکی برش بزنید که طول آنها کمی بیشتر از عرض استیک باشد. حبه‌های سیر را هم با پشت یک چاقوی بزرگ له کنید.   برای تهیه سس، کره را در تابه‌ای روی شعله ملایم آب کنید. پیازچه خرد شده را یکی دو دقیقه در کره تفت بدهید تا نرم شود. سرکه بالزامیک، شکر قهوه‌ای و آب گوشت را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه بدهید سس به جوش بیاید و غلظت آن زیاد شود. کره باید از هم جدا شود و ذرات آن روی سس ظاهر شود. وقتی سس به این شکل درآمد وقت آن است که آن را از روی شعله بردارید و به کاسه منتقل کنید.   balsamic-glazed-steak-0   حال، در همان تابه قبلی، روغن زیتون بریزید. سیر له شده را چند دقیقه ای تفت بدهید تا روغن معطر شود. شعله را زیاد کنید و هویج، فلفل دلمه‌ای و کدو را اضافه کنید. ۲-۳ دقیقه سبزیجات را تفت بدهید و بعد به آنها ادویه ایتالیایی و نمک بزنید و سپس به ظرف دیگری منتقل کنید.   balsamic-glazed-steak-2   در پایان، برای تهیه رول استیک، یکی یکی روی هر کدام از استک‌ها مقداری از رشته‌های سبزیجات را قرار دهید، استیک را رول کنید و یک عدد خلال دندان از وسط آن رد کنید. حال استیک‌ها را در مقدار کمی روغن زیتون سرخ کنید (هر طرف حدوداً یکی دو دقیقه). البته مقدار پخت استیک بستگی به سلیقه شما می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد.   balsamic-glazed-steak-3   خلال دندان را از رول استیک تهیه شده جدا کنید و آن را با سس بالزامیک سرو نمایید.   نکته: مراقب باشید اگر سس سویای شما شور است، مقدار نمک مورد استفاده را کم کنید یا اصلاً از نمک استفاده نکنید.