کباب ماهی سالمون و سس جعفری

کباب ماهی

طرز تهیه : فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سس خردل ، روغن زیتون ، سیر رنده شده ، آبلیمو ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

کباب ماهی

ماهی را به تکه های یک اندازه برش بزنید و به پشت روی سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید. سس جعفری را روی ماهی ها بریزید و سطح ماهی ها را کامل با سس بپوشانید و در انتها حلقه های لیمو ترش را روی آن بگذارید.

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا ماهی ها کباب شوند. سپس همراه با پوره سیب زمینی ، سالاد و ... سرو کنید.