شورت کیک توت فرنگی

  طرز تهیه: فر را از قبل تادمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید.   برای تهیه شورت کیک، آرد را همراه شکر، بکنیگ پودر و نمک در یک کاسه ی بزرگ الک کنید. کره و پوست لیمو را بیفزایید و با استفاده از سرانگشتان خود آنها را با آرد ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. خامه را با آن مخلوط کنید تا یک خمیر نرم حاصل شود.   روی یک سطح آرد پاشی شده، به سرعت خمیر را به شکل یک گلوله در بیاورید. آن را رول کنید تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد. از آن دایره های 5/7 سانتی متری ببرید و آنها را در سینی فر بچینید. بقیه خمیر را دوباره ورز دهید و گلوله کنید و دایره های بیشتری تهیه کنید. روی هر دایره را با برس شیر بمالید. دایره ها را 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پف کند وطلایی شود.   کیک های دایره ای را به شکل افقی با یک چاقو برش بزنید. زمانی که هنوز گرم هستند روی هر نیمه کره بمالید. برای مواد داخل آن، توت فرنگی، شکر و آب لیمو را درقابلمه ای کوچک روی حرارت متوسط مخلوط کنید. آن را جوش بیاورید تا به مدت 5 دقیقه بپزد و مدام هم بزنید. سپس به کاسه ای منتقل کنید تا کاملا سرد شود.   روی سطح تحتانی هر کیک را با مخلوط توت فرنگی تهیه شده و مقداری خامه بپوشانید. نیمه ی بالایی را روی آن بگذارید و کرم بیشتری روی آن بریزید و با توت فرنگی های نصف شده تزئین کنید. بلافاصله سرو کنید.