از بین غذاهایی که کلم بروکلی دارند، رول مرغ و بروکلی یکی از هیجان انگیزترین هاست. این رول مرغ شیک و مجلسی رو میتونید واسه مهمونی ها هم تهیه کنید و با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.

طرز تهیه رول مرغ و بروکلی

 

مرحله اول:

در یک ظرف، مرغ، کلم بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای، پنیر، مایونز، خردل، نمک، فلفل و سیر را باهم مخلوط کنید.فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.   مواد رول مرغ و بروکلی  

مرحله دوم:

یک سینی فر آماده کنید و روی آن را ورق آلومینیومی بیاندازید. لیوان یاکاسه ای را بردارید و آن را به صورت وارونه در وسط فویل قرار دهید. رول های کروسان را به صورت خورشیدی دور لیوان بچینید. فقط دقت کنید که ته خمیر به لیوان نچسبد. (مطابق تصویر)

  خمیر کروسان خورشیدی  

مرحله سوم:

مقداری از مخلوط مرغ و بروکلی را ته هر رول مثلثی بریزید. از نوک مثلثها خمیر را به داخل بپیچید تا در نهایت کل رول فرم کیک حلقه ای را بگیرد. لیوان را از وسط بردارید و در صورت تمایل می توانید روی رولها را کمی کره یا زرده تخم مرغ هم زده بمالید.   رول بروکلی و مرغ قبل از پخت   تیوب را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا رول مرغ و بروکلی کاملا طلائی شود. رول را با سس دلخواهتان میل کنید. نوش جان!