شیرینی شکوفه بادام زمینی

  شیرینی شکوفه بادام زمینی برای طرفداران کره بادام زمینی بی‌نقص است. ابتدا خمیری از کره بادام زمینی و چند ماده ساده دیگر تهیه می‌شود و بعد از قرار گرفتن در فر یک عدد شکلات روی هر کدام از شیرینی ها قرار می‌گیرد که آن‌ها را به شکل کلاه‌های کوچکی در می‌آورد که خیلی هم خوشمزه هستند. برای تهیه شکوفه بادام‌زمینی می‌توانید از شکلات‌های کیسز آماده استفاده کنید و یا شکلات تخته‌ای را در دمای کم آب کنید و بعد با قیف آن را به شکل اشکی در آورید.   طرز تهیه: روی سینی فر را از قبل کاغذ روغنی بکشید و آن را آماده کنید. کره را در کاسه‌ی بزرگی با استفاده از همزن برقی یا دستی آنقدر بزنید تا نرم و کرم مانند شود. سپس، کره بادام زمینی، شکر قهوه‌ای و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه سبکی ایجاد شود (حدود ۲-۳ دقیقه).   تخم مرغ و عصاره وانیل را به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس شیر را به آنها اضافه کنید. در ظرف دیگری آرد و جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. حال مواد خشک آماده شده را به مایه اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط نمایید.   روی کاسه را بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت در جای خنک یا یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود، در حدی که بتوانید آن را به شکل گلوله‌های کوچک در بیاورید.   فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و طبقه وسط فر را آماده کنید. مایه را به شکل گلوله‌هایی به قطر ۲/۵ سانتیمتر فرم بدهید.   شکر لازم برای تزیین را در ظرف کم عمقی بریزید و هر یک از گلوله‌ها را در شکر بغلتانید. سپس، گلوله‌های شکری را با فاصله (حدود ۵ سانتیمتر) در سینی فر بچینید. سینی را به مدت ۸-۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا شیرینی‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن درآیند.   بعد از خارج کردن سینی از فر، بلافاصله در مرکز هر کدام از گلوله‌ها یک عدد شکلات را فشار دهید. وقتی شیرینی شروع به ترک برداشتن کرد، دیگر فشار ندهید. قبل از مصرف شیرینی شکوفه بادام زمینی صبر کنید آنها کاملاً خنک شوند.