خوراک زبان

زبان گاو

طرز تهیه : زبان را خوب بشویید و پرزهای تیره رنگ روی زبان را بگیرید ( اگر از زبان تمیز و بسته بندی شده استفاده میکنید نیازی به این کار نیست ).

زبان ، برگ بو ، پیاز ، سیر و چوب دارچین را داخل قابلمه ای بریزید. اب اضافه کنید تا جایی که روی زبان را بگیرد سپس قابلمه را 3 - 4 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا زبان به آرامی بپزد و نرم شود ( در طول پخت اگر آب نیاز بود میتوانید آب جوش اضافه کنید ).

زبان گاو

پس از پخت زبان را از قابلمه خارج کنید و پس از اینکه کمی خنک شد پوست روی زبان را به آرامی جدا کنید و دور بیندازید. سپس زبان را با چاقو به تکه هایی که دوست دارید برش بزنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.

کره و چند قاشق روغن را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. تکه های زبان را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس همراه با نان ، سیب زمینی و سس دلخواه سرو کنید ( میتوانید آب زبان را صاف و در کنار خوراک سرو کنید).

نکته : میتوانید زبان را به صورت سوخاری آماده کنید ( مانند همه سوخاری ها با استفاده از غلطاندن در آرد سوخاری و تخم مرغ ) ، همچنین ترکیب مغز و زبان به صورت ساندویچ نیز بسیار لذیذ می باشد.