نان موزی با گردو و عسل
نان، عضو جدانشدنی صبحانه است که میشود آن را به شکلهای مختلف تغییر داد و به این ترتیب در رژیم غذایی تنوع ایجاد کرد. البته طبخ نان کلاً کمی دشوار است و همیشه کمی ترس وجود دارد که خوب از آب درنیاید. پف نکند یا خشک باشد. اما با کمی صبر و حوصله و دنبال کردن دستور ارائه شده میتوانید نانی خوشمزه و مقوی داشته باشید که عطر آن همه جا میپیچید و همه اهالی خانه را مجذوب خود میکند. طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید. موزها را حلقه حلقه کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس، کره، عسل، شکر قهوهای، وانیل، تخممرغ، جوش شیرین، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را اضافه کنید. سری خمیرزن همزن را وصل کنید و مواد را با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. اگر هنوز چند تکه موز در خمیر قابل مشاهده بود ایرادی ندارد. آرد و جو دو سر را اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید تا فقط مواد با هم مخلوط شوند. حتی میتوانید این مرحله را دستی انجام دهید. ۳/۴ پیمانه از گردو را اضافه کنید و با یک قاشق مواد را زیر و رو کنید تا گردوها پخش شوند. فراموش نکنید که بعد از اضافه کردن آرد نباید مواد را زیاد از حد هم بزنید چون باعث میشود نان شما خشک از آب در بیاید. خمیر تهیه شده را داخل یک قالب لوف بریزید و گردوهای باقی مانده را روی آن بریزید. قالب را ۴۰-۴۵ دقیقه در فر قرار دهید و موقع خارج کردن از فر با خلال دندان میزان پخت را چک کنید. اگر با فشار دادن خلال دندان در مرکز کیک، خلال تمیز بیرون آمد، نان موزی شما آماده است. نکته: اگر میخواهید روی نان هم طلایی رنگ شود، قبل از خارج کردن نان از فر، یکی دو دقیقه شعله بالایی فر را روشن کنید.نان موزی با گردو و عسل
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
سلام تشکر برادرم از این نان خیلی خیلی خوشششششششش آمد سپاس لطفا یه سری هم به نان افغانی و نان موزی گردویی بزنید.بازهم ممنون.
باعث خوشحالیه.
همه کامنت ها به تدریج پاسخ داده میشه ان شالله.
سلام ببخشید اگر سری خمیر زن همزن نباشه می شه بادست خمیر رو وروز داد؟ با تشکر. منتظر پاسختان هستم
بله میتونید با دست ده دقیقه ورز بدید.