طرز تهیه کیک توت فرنگی و لیموناد
-
امتیاز دهید
-
3.8 از 16

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 12 نفر
مواد لازم برای کیک توت فرنگی و لیموناد
- کره 1 فنجان
- شکر 2 فنجان
- تخم مرغ 4 عدد
- آرد کیک 3 فنجان
- بکینگ پودر 1 قاشق
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- شیر 1 فنجان
- پوست رنده شده لیمو ترش بزرگ 1 قاشق
- آب لیمو ترش بزرگ 1 قاشق
- کره یا شورتنینگ
- مربا توت فرنگی
- فراستینگ توت فرنگی
کیک توت فرنگی و لیموناد
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره یا شورتنینگ را در یک کاسه بریزید و با همزن خوب هم بزنید. کم کم شکر را اضافه کنید و با دور تند بزنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید و سپس زرده ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید. آن را یکی در میان با شیر در کاسه کره بریزید. این کار را در چند مرحله انجام دهید و سعی کنید در نهایت آرد را اضافه کرده باشید. با دور کند مواد را مخلوط کنید. سپس پوست رنده شده و آب لیمو را اضافه کنید.
سفیده تخم مرغها را جداگانه آنقدر با دور تند همزن هم بزنید تا کاملا سفت و پفکی شوند. 1/3 از این سفیده ها را به آرامی داخل مایه کیک بریزید. سپس بقیه سفیده ها را بریزید و با قاشق چوبی زیر و رو کنید. مایه کیک که حاضر شد، آن را در 4 قالب گرد 9 اینچی جدا گانه تقسیم کنید و بریزید.
کیک ها را به مدت 16 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی که چنگالی که در آن فر کرده اید تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید تا کیکها کاملا خنک شوند.
لایه های کیک را با استفاده از فراستیگ توت فرنگی و مربا توت فرنگی روی هم قرار دهید و سپس کیک را نیز به همان ترتیب روکش کنید.
- برای: 12 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع کیک خانگی
- مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, تخم مرغ, شکر, شیر, کره
خیلی عالی بود ببخشید فراستیک را چگونه درست کنیم
با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت محشرتون یه سوال داشتم وقتی میخایم کیک رو با باتر کرم و یا کرم های شکلاتی کاور کنیم آیا باید مثل زمانی که با خامه کاور میشه، با شهد کیک رو مرطوب کرد؟؟؟ اگه زود تر جواب بدید ممنون میشم اخه برای اولین بار میخام کیک تولدم رو خودم درست کنم.
با سلام و تشکر از سایت محشرتون
یه سوال داشتم برای اینکه روی کیک رو با باتر کرم و یا کرم های دیگه کاور کنیم باید اول مثل زمانی که خامه کشی میکنیم سطح کیک رو با شهد مرطوب کنیم؟؟؟ اگه جواب بدید ممنون میشم چون مهمه برام. اخه برای اولین بار میخام کیک تولدم رو خودم درست کنم.
سلام. خیلی ممنونم فرزان عزیز. نیازی نیست کیک رو مرطوب کند. به همون صورت هم میشه روی کیک رو کاور کرد.
سلام مرسی از این دستور پخت جدید،سوالی که دارم اینه که نمیشه تمام مپاد رایکجا پ۷ت و بعد کیک را برش زد(مانند کیک اسفنجی)
و۱چیز دیگه اینکه فراستیگ چیه؟?
سلام عزیزم. خواهش می کنم. اگر تمام مواد را یکجا بریزید باید مدت زمان پخت بیشتر باشه یعنی تقریبا 4 برابر. فراستینگ کیک هم رومال کیک هست که بنا به دلخواهتون میتونین درستش کنیند یا آمادشو بخرین.