کیک توت فرنگی و لیموناد

  طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره یا شورتنینگ را در یک کاسه بریزید و با همزن خوب هم بزنید. کم کم  شکر را اضافه کنید و با دور تند بزنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید و سپس زرده ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید.   آرد، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط کنید. آن را یکی در میان با شیر در کاسه کره بریزید. این کار را در چند مرحله انجام دهید و سعی کنید در نهایت آرد را اضافه کرده باشید. با دور کند مواد را مخلوط کنید. سپس پوست رنده شده و آب لیمو را اضافه کنید.   سفیده تخم مرغها را جداگانه آنقدر با دور تند همزن هم بزنید تا کاملا سفت و پفکی شوند. 1/3 از این سفیده ها را به آرامی داخل مایه کیک بریزید. سپس بقیه سفیده ها را بریزید و با قاشق چوبی زیر و رو کنید. مایه کیک که حاضر شد، آن را در 4 قالب گرد 9 اینچی جدا گانه تقسیم کنید و بریزید.   کیک ها را به مدت 16 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا وقتی که چنگالی که در آن فر کرده اید تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید تا کیکها کاملا خنک شوند.   لایه های کیک را با استفاده از فراستیگ توت فرنگی و مربا توت فرنگی روی هم قرار دهید و سپس کیک را نیز به همان ترتیب روکش کنید.