طرز تهیه حلوا زعفرانی
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 36

-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 10
مواد لازم برای حلوا زعفرانی
- آرد گندم 1 پیمانه
- شکر 1 و 1/4 پیمانه
- کره 100 گرم
- روغن مایع 1/4 پیمانه
- آب 1 پیمانه
- گلاب 1/2 پیمانه
- هل ساییده شده 1 قاشق چایخوری
- زعفران دم شده غلیظ 1 قاشق غذاخوری
حلوا از جمله شیرینی های سنتی ایران است که انواع گوناگون آن در مناطق مختلف تهیه و سرو می شود. حلوا را می توان دسر یا میان وعده ای مقوی به حساب آورد اگر با مواد مرغوب تهیه شود. از آنجایی که این شیرینی بسیار مقوی و البته پرکالری است آن را گزینه ای مناسب برای سرو در سفره های افطار و سحر در ماه مبارک رمضان به حساب می آورند. غیر از ماه رمضان حلوا در مناسبت ها و مجالس متعدد کاربرد دارد مانند حلوای نذری در ماه محرم، حلوای مراسم سوگواری و یا حتی در برخی مناطق حلوای مخصوص عروسی و نامزدی که به تر حلوا مشهور است. اما در بین انواع گوناگون حلوا، حلوا زعفرانی یکی است خوشمزه ترین و مجلسی ترین حلواها است .
در ادامه این مطلب قصد آموزش حلوای زعفرانی مجلسی را داریم تا با یادگیری آن در مناسبت های متعدد بتوانید به راحتی حلوایی خوشمزه و لذیذ را تهیه و سرو کنید و البته از فواید حلوای خانگی هم بهره مند شوید. از اینکه در ادامه مطلب با ما خواهید بود بسیار خوشحالیم و امیدواریم این حلوای خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
طرز تهیه حلوا زعفرانی
مرحله اول:
کره را با روغن مخلوط کنید و در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله دوم:
پس از ذوب شدن کره آرد گندم الک شده را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا زمانی که آرد سرخ و طلایی شود.
مرحله سوم:
پس از اینکه آرد به به اندازه خوب سرخ شد، ظرف را از روی حرارت بردارید تا حرارت آن کم شود و بعد شکر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در آرد حل شود.
مرحله چهارم:
آب، گلاب، هل و زعفران دم شده را مخلوط کنید و به مایه اولیه حلوا زعفرانی اضافه کنید و ظرف را دوباره روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا حلوا زعفرانی به خوبی خودش را بگیرد و جمع شود.
حلوا را در ظرف بریزید و در حالی که هنوز گرم است تزیین کنید.
نکات کلیدی تهیه حلوا زعفرانی:
-برای تیره شدن رنگ حلوا زعفرانی، هم می توان آرد را بیشتر سرخ کرد و هم می توان مقداری پودر کاکایو همراه شکر به آرد سرخ شده افزود تا طعم و رنگ آن کمی تغییر کند.
-می توان به جای آب از شیر استفاده کرد و همچنین می توان گلاب را جایگزین آب کرد تا حلوا عطر بیشتری به خود بگیرد
-برای تزیین حلوا زعفرانی یا هر حلوای دیگر می توان از انواع قالب یا ماسوره استفاده کرد و نیز می توان حلوا را در نان تارت شیرین سرو کرد.
همراهان عزیز خوشحال می شویم حلوا زعفرانی را با دستور ایران کوک تهیه کنید و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.
- برای: 10
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : مناسبت های ویژه, حلوا و فرنی
- مواد لازم : آرد, روغن مایع, زعفران, شکر, کره, گلاب, هل
سلام عزیزم ممنون از دستورهای همیشه عالی تون
یه سوال
در دستور حلوا زعفرانی ارد رو قبل از اینکه روغن بریزیم توش بو نمی دیم؟
سلام ساحل جان. نه توی این دستور بر خلاف بقیه حلواها آرد تفت داده نمیشه.