چیکن میلانو ایتالیایی

    طرز تهیه: در یک تابه بزرگ کره را روی حرارت پایین ذوب کنید. سیر را اضافه کنید و 30 ثانیه درون کره تفت دهید. گوجه فرنگی را به همراه 3/4 از آب مرغ اضافه کنید.     حرارت را کمی بیشتر کنید و اجازه دهید تا مواد با هم به جوشند. سپس حرارت را دوباره پایین بیاورید و تقریبا به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا گوجه ها کمی نرم شوند. خامه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظی بدست بیاید.     دو طرف مرغ را با نمک و فلفل بپوشانید. در یک تابه متوسط روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم کمی داغ کنید. مرغ را در آن سرخ کنید. می توانید با پشت کفگیر گاهی مرغ را در تابه فشار دهید تا بهتر پخته شود. تقریبا هر طرف را 4 دقیقه بپزید. دقت کنید که مرغ را تا زمانی که وسط آن پخته شده باشد بپزید. سپس آن را از داخل تابه برداشته و به ظرف دیگری انتقال دهید.     در همان تابه اضافه آب مرغ را بریزید و بجوش بیاورید. سس خامه ای را به آن اضافه کنید. سپس ریحان خرد شده را بیفزایید.  به میزان مورد علاقه تان نمک و فلفل اضافه کنید.     پاستا فتوچینی را بر اساس دستور گفته شده آن بجوشانید و سپس آبکشی کنید. پاستا فتوچینی را در یک کاسه بریزید و 3 یا 4 قاشق از سس آماده شده را با آن مخلوط کنید.     سینه های مرغ را به قطعات بزرگ خرد کنید.     سس خامه ای را گرم کنید و پس از قرار دادن مرغ روی پاستا آن را روی پاستا و مرغ بریزید.