صبحانه مهم ترین وعده غذایی است و خوردن آن باعث میشود تا شب سرحال و پر انرژی باشیم. اما ممکن است خوردن غذاهای تکراری باعث شود از خوردن صبحانه زده شویم و ترجیح بدهیم از قید آن بگذریم. فرنچ تست یا تست فرانسوی صبحانه ای بسیار خوشمزه است که در سطح بین المللی رواج پیدا کرده است. فرنچ تست گردویی هم شبیه به تست فرانسوی معمولی است با این تفاوت که روی آن با یک لایه گردوی خرد شده پوشانده شده است. گردوها در تابه همراه با تست بوداده میشوند و طعم و عطر بسیار خوبی به صبحانه شما میدهند. این تست های گردویی به ویژه مورد پسند بچه ها هستند. اگر فرزند شما از خوردن صبحانه سر باز میزند پیشنهاد میکنیم حتماً فرنچ تست گردویی را امتحان کنید.

  تست فرانسوی گردویی  

تست فرانسوی گردویی را همچنین میتوانید همراه با چای  به عنوان عصرانه یا میان وعده میل کنید. فراموش نکنید که در آشپزی همیشه جای خلاقیت هست. مثلا میتوانید در دستور تهیه فرنچ تست گردویی به جای گردو از مغزهای دیگری مثل بادام هم استفاده کنید. اگر نتیجه را دوست داشتید از بخش نظرات در پایین دستور به ما اطلاع بدهید.

طرز تهیه فرنچ تست گردویی

مرحله اول:

کف تابه ای را چرب کنید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود.

 مرحله دوم:

گردوها را در غذاساز بزنید یا با گوشتکوب بکوبید و به صورت تکه های خیلی کوچک خرد کنید. گردوی خرد شده را در بشقاب بریزید.  

مرحله سوم:

در کاسه ای، تخم مرغ، شیر، وانیل و شکر را بریزید و به خوبی هم بزنید  تا مایع یکدستی حاصل شود.  

مرحله چهارم:

حال نانهای تست را یکی یکی ابتدا در مخلوط تخم مرغ فرو کنید تا خیس شوند و سپس در بشقاب گردو بزنید تا از گردو پوشانده شود.   سرخ کردن فرنچ تست گردویی

مرحله پنجم:

تست ها را در تابه بچینید و هر طرفشان را 2-3 دقیقه سرخ کنید. روی فرنچ تست گردویی عسل یا مربا بریزید و آن را همراه با چای به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو کنید.   سرو فرنچ تست با عسل