مرغ فلفلی پخته شده در فر
اگر به غذاهای تند علاقه دارید، مرغ فلفلی پخته شده در فر برای شما ایدهآل است. این مرغ طعم دار و خوشمزه اول به ادویهجات و آب لیمو ترش و سس سویا آغشته میشود و بعد از مدتی خواباندن در طعم دهنده، در فر کباب میشود. ران مرغ فلفلی فوقالعاده لذیذ است و طعم بینظیری دارد. این غذای خوشمزه را میتوانید همراه با دورچین دلخواه خود در مهمانیها هم سرو کنید. طرز تهیه: رانهای مرغ را بشویید و چربیهای اضافه آن را جدا کنید. سپس روی هر کدام با چاقو سه شکاف عمیق (تا استخوان) ایجاد کنید تا مواد به خوبی به داخل مرغ نفوذ کند و به آن طعم بدهد. پوره زنجبیل و سیر را با هم مخلوط کنید. سپس، سس سویا، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس آب نصف لیمو ترش را بگیرید و با آنها مخلوط کنید. مرغ را کاملاً به سس تهیه شده آغشته کنید. به این صورت که سس را روی مرغها بریزید و کمی آنها را ماساژ بدهید تا سس به داخل حفرهها نفوذ کند. روی ظرف را بپوشانید و آن را به مدت حداقل نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ کاملاً طعمدار شود. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. مرغها را تابه فر بچینید و آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح مرغ طلایی رنگ شود (اگر مرغهای شما بزرگ هستند میتوانید مدت بیشتری آنها را در فر نگه دارید تا خوب مغزپخت شوند). مرغ فلفلی پخته شده در فر را از فر خارج کنید و در ظرف سرو بچینید و با گیشنیز یا جعفری و سبزیجات تازه تزیین کنید.مرغ فلفلی پخته شده در فر
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
واقن غذاهای جنوبی عالیییین کیش
جالب بود ! با سپاس از سایت خوب تان !
من یه بار رفتم جزیره کیش تو یکی از هتل ها مرغ فلفلی بهمون دادن