کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

  کسادیا غذایی مکزیکی است که با قرار دادن موادی میان نان ترتیلا و سرخ کردن دو طرف آن تهیه می‌شود. در تهیه کسادیا خلاقیت‌های زیادی می‌توان به خرج داد. مثلاً می‌توان از هر نان گرد کوچک دیگری استفاده کرد یا مواد میانی را به سلیقه خود تغییر داد. کسادیای پنیری را می‌توانید به عنوان شام یا میان وعده تهیه و سرو کنید. همچنین می‌توانید از انواع سبزیجات به عنوان دورچین کسادیای پنیری استفاده کنید.   طرز تهیه: ابتدا، پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و حبه‌های سیر را خرد کنید تا کاملاً ریز شوند. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت نگینی خرد کنید. حال، روغن زیتون را در تابه‌ای داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی قهوه‌ای رنگ و نرم شوند.   سرکه بالزامیک، شکر، نمک و زنجبیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید و درب تابه را ببندید و صبر کنید تا مایع کاملاً جذب شود.   مواد را از تابه خارج کنید و در یک کاسه بریزید. یک نان ترتیلا کف تابه قرار دهید و نیمی از مواد را روی نصف نان پهن کنید. نیمی از پنیر را روی مواد بپاشید و نان را از وسط تا کنید تا روی مواد را بپوشاند. با ملایمت روی نان را فشار دهید و سپس درب تابه را ببندید. دو طرف نان را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و پنیر آب شود. این کار را برای نان ترتیلای دیگر هم تکرار کنید.   بعد از آماده شدن کسادیای پنیری آن را با چاقو برش بزنید و همراه با سس کچاپ یا سس تند سرو کنید.