ساندویچ هویجی

  این ساندویچ‌های زیبا و بامزه به راحتی با خمیر پفکی تهیه می‌شوند و چون شکل هویج هستند ساندویچ هویجی نامگذاری شدند. برای تهیه نان ساندویچ هویجی کافی است خمیر پفکی را دور یک تکه فویل آلومینیومی بپیچید و خمیرها را در فر قرار دهید. ساندویچ هویجی به دلیل ظاهر جالبش محبوب کودکان است و بلافاصلهتوجه آنها را به خود جلب می‌کند.   طرز تهیه: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ورقه‌های آلومینیومی را به شکل قیف‌های هم‌ اندازه بپیچید. خمیر پفکی را با وردنه روی سطح مورد نظر باز کنید. خمیر مستطیلی پهن شده را با استفاده از کاتر پیتزا یا چاقو، به شکل نوارهای ۲/۵ سانتیمتری برش بزنید.   مراحل ساندویچ   برای ایجاد نان به شکل هویج، دور هر کدام از قیف‌های آلومینیومی یکی از نوارهای خمیری را بپیچید. قیف‌های نان را با فاصله مناسب روی سینی فر بچینید.   مراحل ساندویچ هویجی   پس از ۷-۹ دقیقه که نان‌ها به رنگ طلایی درآمدند آنها را از فر خارج کنید. صبر کنید تا کاملاً خنک شوند و سپس ورقه‌های آلومینیومی را از نان‌ها خارج کنید.   پنیر خامه‌ای، جعفری، پوست لیمو رنده شده و نمک را در کاسه‌ای بریزید و آنها را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید. مخلوط را داخل قیف بریزید یا اگر قیف ندارید آن را در کیسه پلاستیکی ضخیم بریزید و گوشه آن را با قیچی ببرید. نان‌های خنک شده را با استفاده از قیف از مواد تهیه شده پر کنید. دو برگ جعفری تازه روی هر کدام فرو کنید تا ساندویچ‌ها به شکل هویج درآیند.   طرز تهیه ساندویچ   نکته: می‌توانید در ساندویچ هویجی، به جای مخلوط پنیرخامه‌ای از سالاد الویه یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.