در بین انواع مختلف پیش غذا، سالادها از جمله پرطرفدارترین و سالم ترین ساده و نوع اون ها به حساب میان که برای درست کردنشون محدودیت چندانی نداریم و تقریبا با ترکیب انواع مواد غذایی به ویژه انواع سبزیجات می تونیم سالاد های خوشمزه و لذیذ تهیه کنیم. سالاد هایی مثل سالاد کاهو، سالاد کلم، سالاد سزار از جمله سالاد های خوشمزه و شناخته شده برای ما هستن که در طول سال ممکنه بارها تهیه و سروشون کنیم. اما سالادی که امروز قصد دارم آموزش بدم یعنی سالاد کلم و لبو شاید نوعی سالاد پاییزه یا زمستانه به حساب بیاد چرا که لبو گیاهی است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر در بازار به چشم می خوره.

سالاد کلم و لبو سالاد خوشرنگ و خوشمزه ایه که به راحتی میتونید اون رو تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید و همچنین این سالاد به دلیل داشتن لبو و سبزیجات رنگی سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که برای تقویت و بالا بردن ایمنی بدن خیلی موثر و مفیده.

در ادامه متن مراحل تهیه سالاد کلم و لبوی خوشمزه رو با هم می خونیم.

سالاد

طرز تهیه سالاد کلم و لبو

مرحله اول:

تمام سبزیجات را خرد یا رنده کنید.

سالاد کلک خوشمزه

سالاد کلم

مرحله دوم:

سیب زمینی را به وسیله رنده، رنده کنید(سیب زمینی بهتر است به شکل رشته ای و نازک درآید تا حالت ترد و چیپسی داشته باشد اما شما می توانید آن را به شکل خلالی نازک هم برش بزنید و سرخ کنید.)

مرحله سوم:

سیب زمینی را در یک دستمال حوله ای بریزید تا آب آن به خوبی گرفته و برای سرخ کردن آماده شود.

مرحله چهارم:

روغن را در تابه بریزید و پس از داغ شدن، سیب زمینی را بیافزایید و سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود.(می توان برای خوشرنگ تر شدن کمی زردچوبه به سیب زمینی در حال سرخ شدن اضافه کرد)

سیب زمبنی سرخ شده

مرحله پنجم:

 سبزیجات آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو بریزید و با سس مخصوص خردل سرو کنید.

تهیه سس خردل برای سالاد کلم و لبو

 

مرحله اول:

سیر را رنده کنید.

مرحله دوم:

تمام مواد را در میکسر بریزید و به خوبی بزنید تا سس سالاد کلم و لبو آماده شود.

سس سالاد

نکات کلیدی تهیه سالاد کلم و لبو

-در تهیه سس سالاد از هر ماده و سبزیجاتی مانند مایونز، ادویه های گوناگون، جعفری و.. می توان استفاده کرد.

اگر دوست دارید می توانید لبو را نیم پز کنید و یا کاملا بپزید.

همراهان عزیز خوشحال می شویم سالاد کلم و لبو را با دستور ایران کوک تهیه کنید و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.