کیک عسلی
طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید.
عسل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا عسل داغ شود سپس جوش شیرین را به عسل اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و 1 دقیقه با قاشق هم بزنید تا زمانی که رنگ عسل زرد کاراملی شود.
عسل را از روی حرارت بردارید و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا رنگ طلایی خوشرنگی از مایه کیک بدست بیاید ( سرعت عمل بالا داشته باشید تا مایه کیک رنگ بهتری بگیرد ).
پس از اضافه کردن عسل و رنگ گرفتن مایه کیک باید آرد را اضافه کنید ، آرد را کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید تا مایه کیک یکدست شود.
داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ( میتوانید از 2 قالب استفاده کنید یا مواد را نصف کنید و در 2 مرحله کیک را آماده نمایید ) ، کیک را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
پس از پخت کیک را از فر خارج کنید ، پس از چند دقیقه از قالب جدا کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس از وسط کیک را به دو قسمت برش بزنید ( در مجموع از 2 کیک 4 لایه کیک بدست میاید ).
برای تهیه کرم میان کیک ابتدا خامه ترش را با پودر قند مخلوط کنید سپس خامه فرم گرفته را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا کرم یکدست شود.
پس از اینکه لایه های کیک خوب سرد شدند کرم را میان لایه های کیک بریزید و پخش کنید سپس مقداری مربای آلبالو ، گیلاس ، گردو ، موز یا هر چیز دیگری که دوست دارید روی آن بریزید و به همین صورت لایه های کیک را روی هم قرار دهید.
در پایان کیک را با باقی مانده کرم تزیین کنید و در صورت تمایل مقداری شکلات روی آن رنده کنید ، کیک را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام لطفاً طرز تهیه کیک و شیرینی ها رو برام ایمیل کنید متشکرم
میتونید پایین سایت در قسمت خبرنامه ایمیلتون رو وارد کنید تا دستورهای جدید براتون ارسال بشه.
من اين كيكو درست كردم ،دقيق مثل دستور ،بنظرم به تخم مرغ مقداري وانيل اضافه بشه خوبه ،و ي مقداري بافت كيك سفته ،نميدونم دستورش اينه يا براي من اينجوريه ،ولي در كل راضي كنندس،ممنون از رسپيتون و سايتتون
ممنون از این که نظرتون رو در مورد این غذا ارسال کردید.
سلام خیلی عالیه اما میشه جوش شیرین رو حذف کرد؟
سلام.یه سوال داشتم درباره کیک عسل و گردو.من اگه بخوام این کیکو با سه تا تخم مرغ درست کنم،باید بقیه موادو نصف بردارم؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام ، بله مهسا جان مواد مقداش نصف میشه که در اینصورت باید داخل قالب کوچک تری کیک رو آماده کنی 🙂
سلام مطالب خیلی جالب ومفید است فقط اندازه قالبهاروهم بگین ممنون میشم وخامه ترش را از کجا تهیه کرد وجاگزین ندهرد؟؟؟؟
سلام ، ممنون خدیجه عزیز ، اندازه قالب بستگی به تعداد لایه ها داره ، قالب باید به اندازه ای باشه که تا نصف قالب با مایه کیک پر شه … دستور تهیه خامه ترش ردر سایت هست ، روی لینک خامه ترش داخل همین دستور کلیک کن ، خامه ترش ترکیب مساوی ماست و خامه است 🙂
سلام ممنون از زحمات تون ! عالیه خیلی دوس دارم وقتی شیرینی یا کیک جدید گذاشتین برام ایمیل بشه مرسی
باز هم سلام مزاحم همیشگی که روزی هزار بار ایران کوک را چک میکنه و اشکالاتش را از استاد سخاوتمندش نیلوفر عزیز میپرسه من جمعه تولدمه و از بین کیک ها نمیدونم کدوم را انتخاب کنم که ترد و نرم باشه و بشه کاورش کرد نظرتون چیه ایده ای دارید ؟
خواهش میکنم لادن جان ، اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم … راستش همه کیک هایی که گذاشتم خوب درمیاد و با خیال راحت میتونی آماده کنی ، پیشنهاد خودم کیک دو رنگ ، کیک قهوه ، کیک شکلاتی ، باید ببینی خودت چه طعمی دوست داری … تولدت هم پیشاپیش مبارک 🙂
امیدوارم با جمع کردن 7 سین نوروزی، قرآنش نگهدارتان، آیینه اش روشنایی زندگیتان، سکه اش برکت عمرتان، سبزه اش طراوت و شادابی دلتان، ماهی اش شوق ادامه زندگیتان باشد. آمین….
ممنون ندای عزیزم ، برات بهترین ها رو ارزومندم 😉