کاناپه یا کاناپ، نوعی فینگرفود است که اولین بار فرانسوی‌ها در اواخر قرن هجدهم شروع به سرو انواع آن در مهمانی‌های خود کردند. برای درست کردن انواع کاناپه مواد غذایی مختلف مثل پنیر، سبزیجات، ژامبون و تخم‌مرغ را روی نان یا بیسکوییت می‌چینند. کاناپه‌‌ها با وجود طرز تهیه ساده و آسان، ظاهر جذاب و زیبایی دارند و بهترین انتخاب برای سرو در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها هستند.

دست شما در درست کردن کاناپه‌ها باز است و می‌توانید مواد موردعلاقه‌تان را در آن‌ها به کار ببرید. حتی با حداقل مواد اولیه‌ای که در یخچال دارید می‌توانید کاناپه درست کنید؛ برای مثال کاناپه گوجه‌فرنگی و پنیر که قبلا طرز تهیه آن را در ایران کوک آموزش داده‌ایم فقط با مقداری نان، پنیر، سس مایونز، گوجه‌فرنگی و سیر درست می‌شود.

اینجا قصد داریم طرز تهیه کاناپه تخم‌مرغ و پنیر را به شما یاد بدهیم. این کاناپه با نان، پنیر، سیر، سس مایونز و پیازچه درست می‌شود و طرز تهیه آسانی دارد. این کاناپه‌های خوشمزه و لذیذ را می‌توانید هم به عنوان شامی سبک نیز در کنار خانواده میل کنید هم به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو نمایید.

 

طرز تهیه کاناپه تخم‌مرغ و پنیر

مرحله اول

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. نان باگت‌ها را به صورت حلقه‌ای و به یک اندازه برش بزنید.

 

مرحله دوم

نان باگت‌ها را به صورت حلقه‌ای و به یک اندازه برش بزنید. کره را آب کنید و با قلمو دو طرف نان‌ها را به کره آغشته کنید. سپس، نان‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان‌ها کمی برشته شوند.

نان‌های برشته‌شده را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا سرد شوند.

 

مرحله سوم

 سیرها را رنده کنید و به همراه پنیر و سس مایونز داخل کاسه‌ای بریزید. مواد داخل کاسه را خوب مخلوط کنید و مقداری از سس روی هر کدام از نان‌ها بمالید.

کاناپه

مرحله چهارم

تخم‌مرغ‌های پخته را رنده کنید و مقداری از آن روی هر کدام از نان‌های پوشیده‌شده با سس بریزید. در آخر مقداری پیازچه یا شوید خردشده را روی کاناپه‌ها بپاشید و سروشان کنید.

 

سخن آخر

کاناپه تخم‌مرغ و پنیر، فینگرفودی جذاب و خوشمزه است که طرز تهیه ساده و آسانی دارد. این کاناپه  لذیذ با تخم‌مرغ، نان باگت، سیر، سس مایونز و پیازچه درست می‌شود و آماده کردنش 15 دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد. کاناپه تخم‌مرغ و پنیر را می‌توانید هم به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو کنید هم به عنوان شامی سبک میل نمایید.

برای درست کردن کاناپه تخم‌مرغ و پنیر ابتدا باید نان باگت‌ها را به صورت حلقه‌ای و به یک اندازه برش بزنید. سپس، دو طرف نان‌ها را با قلمو به کره آب‌شده آغشته کنید و در سینی فر بچینید. نان‌ها را به مدت 5 دقیقه در فر از قبل گرم‌شده قرار دهید تا طلایی شوند و بعد آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.

در کاسه‌ای سیرهای رنده‌شده، پنیر و سس مایونز را مخلوط کنید و روی هر کدام از نان‌ها مقداری از مواد بمالید. سپس تخم‌مرغ‌های پخته را روی نان‌های آغشته به سس رنده کنید و مقداری پیازچه یا شوید خردشده روی کاناپه‌ها بپاشید.