کاناپه تخم مرغ و پنیر
-
امتیاز دهید
-
5 از 3
کاناپه تخم مرغ و پنیر
نان باگت 2 عدد . پنیر پرورده یا خامه ای 250 گرم . کره یا روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری . تخم مرغ پخته 3 عدد . سیر 2 حبه . پیازچه یا شوید برای تزیین
طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
نان باگت ها را به صورت حلقه ای و به یک اندازه برش بزنید ، کره را آب کنید و با قلمو دو طرف نان ها را به کره آغشته کنید ، نان ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کمی برشته شوند ، پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا نان ها سرد شوند.
سیرها را رنده کنید و به همراه پنیر و سس مایونز داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس این سس را روی نان ها بزنید ، تخم مرغ های پخته را رنده کنید و روی سس بریزید و در انتها مقداری پازچه خرد شده یا شوید روی ان بپاشید و سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
کاناپه؟!!!! 🤔 کاناپ درستش نبود مگه؟!!!
نه عزیزم. کاناپه Canapé یه نوع پیش غذای فرانسویه. تلفظ درستش هم همون کاناپه است.
خیلی خوب و کم هزینه بود مرسی ، من به جای پیازچه و شوید که دوست ندارم از ذرت و نخودفرنگی استفاده میکنم . مرسی ازاینکه زود به زود و باحوصله جواب همه رو میدین
ممنون یاسمن جان ، منم عاشق خلاقیت در آشپزیم و اینم که جایگزین کردی خودش یه نوع خلاقیته و گاهی طعم های جالب تر و بهتری از همین خلاقیت ها بوجود میاد ، خواهش میکنم ، خوشحال میشم بتونم کمکی کنم عزیزم 🙂