کیک کشمش و آلو قیسی

کیک کشمشی

طرز تهیه : فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، دوغ غلیظ و جوش شیرین را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس به مدت 20 دقیقه کناری قرار دهید تا استراحت کند و آماده شود.

کیک کشمشی

آلو قیسی خشک را با چاقو به تکه های کوچک خرد کنید و همراه با کشمش داخل کاسه ای بریزید و آب ولرم اضافه کنید تا چند دقیقه خیس خورده و نرم شوند.

کیک کشمشی

تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و یکدست شود سپس کره یا روغن آب شده و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید ( دقت کنید که کره یا روغن داغ نباشد ).

کیک کشمشی

مخلوط دوغ و جوش شیرین را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با قاشق مخلوط نمایید.

کیک کشمشی

پس از اینکه مواد خوب ترکیب شدند پوست پرتقال رنده شده ، کشمش و آلوی خیس خورده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند ( بهتر است کشمش و آلو را در مقداری آرد بغلطانید سپس اضافه کنید تا در زمان پخت کیک ته نشین نشوند ).

کیک کشمشی

داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را به آرامی داخل قالب بریزید ، قالب را درون فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کیک بپزد ( بسته به دمای فر و اندازه قالب مدت زمان پخت متفاوت است ، هرچه قالب کوتاه تر باشد مدت زمان پخت کمتر میشود ) ، پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا سرد شود سپس با پودر قند تزیین و سرو کنید.

نکته ها : پیشنهاد میشود به جای دوغ از کفیر استفاده کنید ( کفیر بافت نرم تری به کیک میدهد ) ، میتوانید همراه با کشمش از مغزهایی مانند گردو ، بادام هندی و ... نیز استفاده کنید.