طرز تهیه خورشت آلو و هویج
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 47

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای خورشت آلو و هویج
- گوشت گوسفند 250 گرم
- آلو خورشتی 1 لیوان
- هویج 5 عدد
- پیاز 2 عدد
- آبلیمو 4 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
خورشت آلو و هویج
طرز تهیه : 1 پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود.
گوشت خورشتی را خرد کنید و به پیاز اضافه نمایید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس نمک ، فلفل و 4 لیوان آب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد و آب آن تمام شود.
پیاز باقی مانده را ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا نرم شود.
هویج ها را پوست بکنید و خلالی برش بزنید ( مانند سیب زمینی سرخ کرده ) و بهمراه شکر به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود . سپس تمام این مواد را به گوشت پخته اضافه کنید.
رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن تفت دهید. سپس 1 لیوان آب ، زعفران دم کرده و آلوهای خورشتی را به آن اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد این سس را به گوشت و بقیه مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.
در قابلمه را بگذارید و 30 – 40 دقیقه اجازه دهید خورش با حرارت کم جا بیفتد و غلیظ شود. پس از غلیظ شدن خورشت آبلیمو را اضافه کنید و خورشت را در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.
من که دیگه همیشه عصاره زعفران استفاده میکنم از هر لحاظی بهتره