نان شیرمال با خامه و مربا
نان شیرمال با خامه و مربا، صبحانهای بی نقص برای همه اعضای خانواده است. خمیر نان شیرمال خیلی آسان و در عرض ۱۵ دقیقه آماده میشود و بعد از ۱۵ دقیقه در فر نان شیرمال تازه شما آماده است. این اسنک کوچک خوشمزه دوست بچه ها هم هست و میتوانید آن را به عنوان عصرانه هم مصرف کنید. طرز تهیه: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک قالب دایره ای به قطر ۲۲ سانتیمتر را چرب و آماده کنید. آرد، شکر و نمک را با هم در کاسهای الک کنید. سپس کره را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان دست آن را با مواد دیگر مخلوط کنید. حفره ای در وسط مواد ایجاد کنید و یک لیوان شیر داخل آن بریزید. حال با لیسک هم بزنید تا مایه یکدست شود. مایه را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و حدود ۳۰ ثانیه ورز بدهید تا کاملاً نرم شود. با استفاده از وردنه، مایه را به قطر ۲ سانتیمتر باز کنید و سپس با یک کاتر گرد به قطر ۵ سانتیمتر برش بزنید. ۱۲ دایره ایجاد کنید و آنها را در قالب کیک بچینید. روی خمیرهای دایره ای شیر بمالید و سپس قالب را در طبقه بالای فر قرار دهید. بعد از حدود ۱۵ دقیقه که نانهای شیرمال طلایی شدند آنها را از فر خارج کنید و با آنها ۶ ساندویچ خامه و مربا درست کنید. روی نان شیرمال پودرقند بپاشید و ساندویچها را سرو کنید.نان شیرمال با خامه و مربا
اشتراک گذاری غذای لوه کباب
این طرز تیه را بین دوستانتان به اشتراک بگذارید
♥ بانو
امتیاز کاربر
سایت آشپزی ایران کوک پربازدیدترین سایت آموزش آشپزی ایرانی : طرز تهیه غذای ایرانی، کیک و شیرینی، غذا با مرغ، دسر و سالاد، بستنی و ژله و فست فود، برای علاقه مندان به آشپزی مدرن ...
دیدگاه های ثبت شده
سلام ایران کوک کجایی دلتنگتیم از اینکه دیگه آموزش جدید نمی فرستی ناراحتیم یه جورایی انگیزمون داریم از دست می دهیم.
.تو دستور نوشتید آرد شکر نمک.فکر کنم اشتباه شده باید می نوشتید پودر قند نه شکر درسته؟ تر خدا جواب بده.
سلام واقعا سایت زیبایی دارید مرسی از خدمات شما
لطف دارید دوست عزیز.