نان شیرمال با خامه و مربا
-
امتیاز دهید
-
3.2 از 23

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای نان شیرمال با خامه و مربا
- آرد سلف رایزینگ 2 و 1/4 پیمانه
- پودر قند 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1/4 قاشف چایخوری
- کره 40 گرم
- شیر 1 پیمانه و 1 قاشق غذاخوری
- خامه، مربا و پودر قند برای سرو کردن
اطلاعات مواد مغذی
-
720 کالری
-
5.3 گرم چربی
-
27.3 گرم کربوهیدرات
-
3.4 گرم پروتئین
-
16 میلی گرم کلسترول
نان شیرمال با خامه و مربا
نان شیرمال با خامه و مربا، صبحانهای بی نقص برای همه اعضای خانواده است. خمیر نان شیرمال خیلی آسان و در عرض ۱۵ دقیقه آماده میشود و بعد از ۱۵ دقیقه در فر نان شیرمال تازه شما آماده است. این اسنک کوچک خوشمزه دوست بچه ها هم هست و میتوانید آن را به عنوان عصرانه هم مصرف کنید.
طرز تهیه: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک قالب دایره ای به قطر ۲۲ سانتیمتر را چرب و آماده کنید.
آرد، شکر و نمک را با هم در کاسهای الک کنید. سپس کره را به آن اضافه کنید و با نوک انگشتان دست آن را با مواد دیگر مخلوط کنید. حفره ای در وسط مواد ایجاد کنید و یک لیوان شیر داخل آن بریزید. حال با لیسک هم بزنید تا مایه یکدست شود.
مایه را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و حدود ۳۰ ثانیه ورز بدهید تا کاملاً نرم شود. با استفاده از وردنه، مایه را به قطر ۲ سانتیمتر باز کنید و سپس با یک کاتر گرد به قطر ۵ سانتیمتر برش بزنید. ۱۲ دایره ایجاد کنید و آنها را در قالب کیک بچینید.
روی خمیرهای دایره ای شیر بمالید و سپس قالب را در طبقه بالای فر قرار دهید. بعد از حدود ۱۵ دقیقه که نانهای شیرمال طلایی شدند آنها را از فر خارج کنید و با آنها ۶ ساندویچ خامه و مربا درست کنید. روی نان شیرمال پودرقند بپاشید و ساندویچها را سرو کنید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : نان و خمیر
سلام واقعا سایت زیبایی دارید مرسی از خدمات شما
لطف دارید دوست عزیز.