طرز تهیه شیرینی اکلر شکلاتی
-
امتیاز دهید
-
3.6 از 24

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 12 نفر
مواد لازم برای شیرینی اکلر شکلاتی
- خمیر پفکی
- پنیر ریکوتا (یا پنیر خامه ای) 480 گرم
- شکر 60 گرم
- پودر کاکائو خالص 4 قاشق سوپخوری
- عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
- شکلات ساده خرد شده 60 گرم
- مربای توت خرد شده 3 قاشق سوپخوری
- شکلات ساده خرد شده 60 گرم
- شربت ذرت رقیق 1 قاشق چایخوری
- پسته ی خرد شده 30 گرم
اکلر نوعی شیرینی فرانسوی خوشمزه است که شباهت زیادی به نان خامه ای خودمان دارد. برای تهیه اکلر هم میتوانید از همان خمیر مخصوص نان خامه ای استفاده کنید.
دستورالعمل ها
- فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- خمیر پفکی را تهیه و آماده کنید. خمیر را با قاشق درون قیف تزئینی بریزید که نوک آن ساده و گرد ( حدود 1 سانتی متر) باشد. به آرامی نوارهایی از خمیر با فاصله 5/7 سانتی متر روی یک سینی فرِ چرب شده قرار دهید و 12 اکلر درست کنید که طول هر کدام 10 سانتی متر و عرضشان 3 سانتی متر و ارتفاعش 2 سانتی متر باشد.
- آنها را به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند. اکلرها را از روی سینی فر به روی صفحه فلزی انتقال دهید تا خنک شود.
- برای مواد داخل اکلر، پنیر ریکوتا، شکر، کاکائو و وانیل را در یک کاسه هم بزنید تا یکدست و نرم شوند. شکلات و توت را با آن مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
- یک ساعت قبل از سرو به شکل افقی اکلر ها را نصف کنید. خمیر های نرم داخل آن را خارج کنید. درون آن را با مواد تهیه شده از ریکوتا پر کنید. نیمه ی دوم را روی آن برگردانید.
- برای تزئین روی آن شکلات، کره و شربت ذرت را روی حرارت پایین ذوب کنید و آن را همراه پسته روی اکلر ها بریزید. بگذارید خنک شود.
۳ دیدگاه برای طرز تهیه شیرینی اکلر شکلاتی
پاسخی بگذارید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: اکلر کانولی,اکلر کانولی شکلاتی,شیرینی پفکی,شیرینی تر,شیرینی شکلاتی,شیرینی فرانسوی,طرز تهیه اکلر کانولی شکلاتی
شربت ذرت رو از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام عذر میخوام خمیر پفکی چی هستش؟
سلام دستور خمیر پفکی در این لینک موجوده. https://goo.gl/spmGUc
سلام خسته نباشید
واااااااااااایییییییییییی محشره منم میخوام عاشق اکلر کانولی هستم
پراز کالریه ولی به خوردنش میارزه???