طرز تهیه کال کباب شمالی
-
امتیاز دهید
-
3.2 از 40

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 6 نفر
مواد لازم برای کال کباب شمالی
- بادمجان درشت 10 عدد
- آب انار ترش یا آبغوره 1 فنجان
- نعناع، خلواش و چوچاق ریز شده تازه یا خشک 3 قاشق
- سیر 1 و 1/2 بوته
- گردو پودر شده 150 گرم
- نمک و فلفل
دستورالعمل ها
- فر را برای کباب کردن بادمجانها تا 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. بادمجانها را خوب بشوئید و از طول آنها را چاک دهید.
- هنگامی که فر خوب گرم شد، بادمجانها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید تا خوب کباب شوند. هر از گاهی آنها را زیر و رو کنید تا اطراف آنها کاملا کباب شوند. مراقب باشید تا در عین خوب کباب و پخته شدن، نسوزند.
- پوست بادمجانها را بکنید و اگر بادمجان ها تخم داشتند، آنها را جدا کنید. بادمجانها را در یک کاسه بریزید و با گوشتکوب بکوبید.
- سیر را له کنید. آنها را همراه با سبزی، نمک، فلفل، گردو و ترشی با بادمجانها بکوبید و مخلوط کنید. اگر دوست داشتید می توانید کمی دانه های انار هم اضافه کنید. کال کباب حاضر است و می توانید آن را با کته گرم سرو کنید.
۳ دیدگاه برای طرز تهیه کال کباب شمالی
پاسخی بگذارید برای لغو پاسخ کلیک کنید.
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: طرز تهیه کال کباب,طرز تهیه کال کباب شمالی,غذا با بادمجان,غذای شمالی,کال کباب,کال کباب شمالی
سلام ممنون که وقت گذاشتین و آموزش میدین،ولی کاشکی وقتی یه غذای محلی رو آموزش میدین اطلاعاتتون رو کامل کنید!کال کباب گیلانی هست ولی کنار غذا سرو میشه و نه به تنهایی مثل خورشت و با کته یا چلو!با غذایی مثل باقلاقاتوق عالی میشه! و یه نکته دیگه اینکه ترشیش یا آب انار ترش هستش و یا رب انار ترش و نه آبغوره!
سلام لطفا نازخاتون رو هم آموزش بدین نمیدونم سبزیش چی هست
سلام عزیزم. اینهم لینکش http://irancook.ir/01/03/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D8%B2%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%86-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86/16752/