پای مرنگ لیمو

  طرز تهیه: خمیر تارت را مطابق دستور آماده کنید و بگذارید خنک شود. فر را از قبل تا دمای 180 درجه گرم کنید. برای تهیه مواد داخل پای، شکر، آرد ذرت و نمک را در یک قابلمه ی آلومینیومیِ ضخیم مخلوط کرده هم بزنید تا یکدست شوند. آب را به شکل تدریجی به آن اضافه کنید ابتدا قطره قطره و سپس مقادیر بیشتر تا اینکه مخلوط نرم شود. زرده های تخم مرغ را بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.   قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و جوش بیاورید، با یک قاشق چوبی هم کف و هم سطح مواد را پیوسته هم بزنید. گاهی آن را با همزن بزنید تا توده ای در آن باقی نماند.   هنگامی که پس از 7 تا 8 دقیقه مخلوط جوش آمد آن را 1 دقیقه بجوشانید و مدام هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید، کره را بیفزایید و عصاره لیمو را نیز کم کم اضافه کنید و هر دفعه فقط چند قطره اضافه کنید تا کاملا به خورد آن رود و کره نیز ذوب شود. پوست لیمو را اضافه کنید. مواد داغ را داخل نان سرد شده ی پای بریزید، سپس بلافاصله مرنگ را تهیه کنید.   برای تهیه مرنگ، در یک کاسه ی بزرگ با استفاده از میکسر برقی با سرعت متوسط سفیده های تخم مرغ را چند ثانیه بزنید.  کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه همچنان بزنید تا نرم شود. سرعت همزن را افزیش دهید و شکر را به آرامی با یک جریان ثابت اضافه کنید و گاهی برای پاک کردن دیواره های کاسه دست نگه دارید. 2 تا 3 دقیقه زدن را ادامه دهید تا کاملا نرم و یکنواخت شود.   یک چهارم از مرنگ را روی مواد داغِ درون پای بریزید و آن را پخش کنید تا به لبه های آن برسد. بقیه مرنگ را در مرکز پای قرار دهید و با پشت قاشق آن را شکل دهید و آن را به شکل تپه مانند در آورید. پای را حدود 15 دقیقه بپزید تا زمانی که مرنگ طلایی قهوه ای و هنگام لمس سفت شده باشد، چند بار آن را بچرخانید تا همه جای آن یکرنگ شود. پای را بروی توری فلزی انتقال دهید و اجازه دهید کاملا سرد شود.   وقتی به دمای اتاق رسید آن را سرو کنید یا می توانید تا یک روز به صورت سر باز آن را در یخچال نگهداری کنید. قبل از سرو اجازه دهید به دمای اتاق برسد.