کیک ریواس بهاری

    طرز تهیه : در یک کاسه بزرگ کره و شکر را خوب با هم زن هم بزنید تا خامه ای و نرم شود. سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید.     در یک کاسه دیگر دو فنجان آرد، جوش شیرین و نمک را باهم الک کنید.     حالا مخلوط آردی و باترمیلک را یکی درمیان و در چند مرحله به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و هم بزنید.     ریواس را با 1 قاشق آرد کاملا مخلوط کنید سپس آن را داخل کاسه مایه کیک بریزید و آرام با قاشق زیر و رو کنید. مایه را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و سطح آن را با قاشق صاف کنید.     1/4 فنجان کره را با دارچین و شکر قهوه ای خوب مخلوط کنید. آن را روی مایه کیک پخش کنید. کیک را به مدت 45 دقیقه در فر 175 درجه سانتی گراد بپزید.