طرز تهیه خوراک مرغ مراکشی مخصوص
-
امتیاز دهید
-
4.2 از 34

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 4 نفر
مواد لازم برای خوراک مرغ مراکشی مخصوص
- سینه مرغ 2 تکه
- نخود پخته 250 گرم
- قرص عصاره مرغ 1 عدد
- پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
- سیر خرد شده 2 حبه
- هویج خرد شده 3 عدد
- کرفس خرد شده 1 ساقه
- گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
- عسل 1 قاشق چایخوری
- گشنیز به میزان دلخواه
- روغن زیتون
- پرک بادام 1/2 فنجان
- برگه زرد آلو 1/2 فنجان
- آب گرم 1 و 1/2 فنجان
- فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
خوراک مرغ مراکشی مخصوص
طرز تهیه: سینه های مرغ پاک شده را به کمی روغن زیتون آغشته کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه سس مخصوص غذا پیاز و سیر خرد شده را در یک تابه خوب تفت دهید. وقتی پیازها نرم و سبک شدند،رب گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضافه کنید.حدودا 10 دقیقه طول می کشد تا گوجه ها خوب تفت داده شوند و آب آنها چیده شود.
هویج، کرفس، فلفل دلمه ای و برگهای زردآلو خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید. قرص مرغ را در 1/3 لیوان آبجوش حل کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کرده و در ظرف را بگذارید و 15 الی 20 دقیقه زمان دهید تا سس مخصوص خوب جا بیفتد.
بادام ها را با چاقو کمی خرد کنید. و در انتهای کار همراه با عسل به سس اضافه کنید سپس گاز را خاموش کنید. سینه مرغ اغشته شده به روغن زیتون را در یک ظرف پیرکس قرار دهید و سس مخصوص را روی آن بریزید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار دهید. وقتی مرغ ها خوب پخته شدند، ظرف را بیرون بیاورید. نخود های پخته را روی مرغ ریخته و مجددا 1 دقیقه در فر قرار دهید.
روی مرغ حاضر شده کمی گشنیز خرد شده بریزید و با نان یا برنج سرو کنید.
بدون دیدگاه.