سوپ شیر یکی از معروف ترین سوپ های ایرانی است که به خاطر شیر، مرغ (و گاهی خامه) که در آن ریخته میشود میتوان آن را یک غذای کامل در نظر گرفت. سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمانهایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید.

 سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد. مثلاً سوپ جو با شیر که قبلاً طرز تهیه آن را در سایت داشتیم با جو درست میشد که کمی زیر دندان میرود لعاب خیلی خوبی به سوپ شما میدهد. در این دستور از جو پرک استفاده شده و به همین دلیل اگر وقت کمتری دارید یا دوست ندارید دانه های جو را در سوپ حس کنید انتخاب مناسبی برای شماست.

مواد لازم سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر

 

مرحله اول:

ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.     جوپرک در سوپ

مرحله دوم:

جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.   هویج در سوپ  

مرحله سوم:

سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.   مرغ ریش ریش

مرحله چهارم:

قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید 1 قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.   تفت دادن قارچ  

مرحله پنجم:

وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.   اضافه کردن قارچ به سوپ  

مرحله ششم:

سوپ شیر را درون کاسه مورد نظر بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه و جعفری استفاده کنید. نوش جان!   سوپ شیر خوشمزه