
-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 8 نفر
مواد لازم برای سوپ شیر
- سینه مرغ متوسط 2 عدد
- جو پرک 200 گرم (2 پیمانه)
- قارچ 500 گرم
- هویج متوسط 3 عدد
- شیر 1 لیتر
- نمک 3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 2 قاشق چایخوری
- پیاز درشت 2 عدد
اطلاعات مواد مغذی
-
281 کالری
-
8 گرم چربی
-
30 گرم کربوهیدرات
-
22 گرم پروتئین
سوپ شیر یکی از معروف ترین سوپ های ایرانی است که به خاطر شیر، مرغ (و گاهی خامه) که در آن ریخته میشود میتوان آن را یک غذای کامل در نظر گرفت. سوپ شیر پیش غذایی بسیار مفید و مقوی است و به همین خاطر برای بچه ها بسیار توصیه میشود. این سوپ کاملاً مجلسی است و میتوانید در پذیرایی از مهمانهایتان از آن به عنوان پیش غذا استفاده کنید.
سوپ شیر را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد. مثلاً سوپ جو با شیر که قبلاً طرز تهیه آن را در سایت داشتیم با جو درست میشد که کمی زیر دندان میرود لعاب خیلی خوبی به سوپ شما میدهد. در این دستور از جو پرک استفاده شده و به همین دلیل اگر وقت کمتری دارید یا دوست ندارید دانه های جو را در سوپ حس کنید انتخاب مناسبی برای شماست.
طرز تهیه سوپ شیر
مرحله اول:
ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.
مرحله دوم:
جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.
مرحله سوم:
سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.
مرحله چهارم:
قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید 1 قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.
مرحله پنجم:
وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.
مرحله ششم:
سوپ شیر را درون کاسه مورد نظر بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه و جعفری استفاده کنید. نوش جان!
با عرض سلام و خسته نباشید از سایت خوب شما ، آیا شیر که به سوپ اضافه می کنیم باید داغ باشد با تشکر
شیر ولرم استفاده کنید بهتره
سلام ممنون بابت دستور پختتون یه سوال برای ۱۰۰ گرم از سوپ اماده شده هم همین اندازه کالری و… داره؟؟یا برای کاسه ای درنظر گرفته شده؟
سلام
کالری برای هر نفر نوشته شده.
یعنی با توجه به این که دستور برای ۸ نفر هست، اگه سوپ رو در ۸ کاسه تقسیم کنید، هر کاسه این مقدار کالری داره.
سلام عالیه این سوپ فقط اگه ذرت پخته شده توش بریزید عالی میشه..حتمأ امتحان کنید
فوق العاده شد…استفاده از جو دو سر پرک باعث شد خیلی لعاب بندازه و عالیییی بشه…ممنون از دستورهای عالیتون
نوش جان 🙂
سپاسگزارم
خواهش میکنم 🙂
سلام ازتون ممنونم بابت آموزش سوپ شیر خیلی هم خوب دراومد جاتون خالی خداخیرتون بده
نوش جان 🙂
من تنها زندگی می کنم. کمتر هم پیش میاد که آشپزی کنم. خیلی سوپ خوشمزه ای بود. واقعا چسبید. فقط جای سینه از بال مرغ استفاده کردم. غلیظ تر شد.
سلام
به جای قارچ نمیشه چیز دیگه ای اضافه کرد؟
میتونید قارچ رو حذف کنید.
دستور غذاتون عالی بود… همه مهمونام تعریف کردن و خوششون اومده بود… مرسی واقعا
نوش جان…باعث خوشحالی ماست 🙂
سلام من تازه ازدواج کردم این سایت فوق العاده ست و اینکه تعداد نفرات میزنید در مقدار غذا خیلی کارو راحت تر میکنه . پخت غذا در مایکرویو هم بذارید. ممنونم
سلام دوست عزیز ممنون از شما
خیلی خیلی خب بود واقعا تشکر می کنم من از سوپ ها زیاد خوشم نمیاد ولی این سوپ رو دوست داشتم ممنون!
من کلا از غذاهایی که با شیر درست میشن خوشم نمیاد.اما امروز برای نهار این رو درست کردم و همه خانواده خیلی خیلی خوششون اومد.فوق العاده خوشمزه بود.ممنون از اینکه دستورات آشپزیتون دقیقه و همه چیز رو نوشتید تا مبتدی هایی مثل من هم بتونن استفاده کنن.
خواهش میکنم…نظر لطف شماست آرزو جان.