طرز تهیه کرم پاتیسیر (کرم پاستری)
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 88

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
مواد لازم برای کرم پاتیسیر (کرم پاستری)
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- شیر 1 لیوان
- شکر 1/2 لیوان
- زعفران دم کرده 1/2 قاشق چایخوری
- آرد 1 قاشق غذاخوری
- نشاسته 1 قاشق غذاخوری
- کره 3 قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل مقداری
کرم پاتیسیر ( کرم پاستری )
طرز تهیه : آرد و نشاسته را در شیر حل کنید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا شیر به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید.
زرده های تخم مرغ را با شکر و زعفران مخلوط کنید. شیر را از روی حرارت بردارید و به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید ( دقت کنید که برای جلوگیری از تکه تکه شدن تخم مرغ و خراب شدن کرم ابتدا مخلوط زرده و شکر را با 1/4 شیر مخلوط کنید سپس بقیه شیر را به آن اضافه نمایید ).
قابلمه را مجدد روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کرم غلیظ شود ( دقت کنید کرم نجوشد ، هر زمان به نقطه جوش رسید از روی حرارت بردارید و مجدد قرار دهید ).
پس از اینکه کرم به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید. سپس کره و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید و اجازه دهید خوب سرد شود. سپس داخل شیرینی دانمارکی یا هر شیرینی دیگری که دوست دارید استفاده کنید ( بهتر است این کرم را از شب قبل اماده کنید و در ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ).
نکته ها : استفاده از زعفران سلیقه ای و برای خوشرنگ تر شدن کرم است و دستور اصلی این کرم زعفران ندارد.
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : کرم و رومال
- مواد لازم : آرد, زرده تخم مرغ, زعفران, شکر, شیر, کره, وانیل
سلام، ببخشید نشاسته گندم یا ذرت میشه جواب بدین بیزحمت؟
از هر دوش میتونید استفاده کنید. به نظر من نشاسته ذرت بهتره.
ممنون از زحماتتتون، این کرمو می شه برای تزئین روی کیک استفاده کرد؟ یعنی با قیف مثل عکس فرم می گیره؟
عزیزم نشاسته معمولی باید استفاده کنم یا نشاسته ذرت ؟
من از این برای تارت استفاده کردم روش میوه ریختم بعدشم ژلاتین شیرین شده عالی شده بود ممنونم
سلام نیلوفر بانو
ممکنه جواب بدید سوالمو
من کرم درست کردم و میخوام توی تارت بریزم
روش میتونم از میوه استفاده کنم؟ برای تزیین
یا نمیشه اب میندازه توی کرم؟
سلام
میتونید از میوه استفاده کنید
سلام عزیزم.از چه نشاسته ای استفاده کنیم؟
سلام نیلوفرجون ممنون ازاین برنامه های اموزنده یک سوال اگه بخام کرم کمتری درست کنم وموادرونصف کنم بایدچندتاتخم مرغ استفاده کنم؟
سلام ، از 2 زرده تخم مرغ استفاده کن 🙂
واقعا از سایت عالی و معرکتون تشکر میکنم.موفق باشید
پس 1 ق آرد چی شد؟
همزمان با نشاسته با شیر مخلوط کنید 🙂
واقعا عالی بود با سپاس فراوان
ممنون مژگان جان 🙂