پیتزا پاکتی
-
امتیاز دهید
-
3.8 از 20

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 8 تا 10 نفر
مواد لازم برای پیتزا پاکتی
- خمیر پای یا پیتزا 2 عدد به قطر 25 سانتیمتر
- سس مارینارا ½ پیمانه
- سوسیس پپرونی 30 حلقه
- پنیر موزورلا رنده شده 2/3 پیمانه
- تخم مرغ 1 عدد
پیتزا از غذاهای محبوب ایتالیایی است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. همیشه برای تهیه پیتزا نیاز به مواد متنوع نیست. این پیتزا پاکتی کوچک و بامزه فقط احتیاج به خمیر پیتزا، پپرونی و پنیر و تخم مرغ دارد و کمی شبیه به پیراشکی پیتزاست. تهیه پیتزا پاکتی خیلی راحت است و ظاهر جالبی که دارد باعث می شود از غذاهای محبوب کودکان باشد. می توانید پپرونی را با قارچ یا گوشت چرخ کرده تفت داده هم جایگزین کنید.
طرز تهیه پیتزا پاکتی
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید و روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید. با استفاده از کاتر دایره ای یا یک لیوان خمیر پیتزا را به شکل دایره های کوچک قالب بزنید. نیمی از دایره ها را برای روی پیتزاها کنار بگذارید.
بقیه خمیرهای دایره ای را کنار هم بچینید و روی هر کدام از آنها یک قاشق چایخوری سس مارینارا بمالید (1 سانتیمتر حاشیه خمیر را خالی بگذارید).
سه حلقه سوسیس پپرونی روی هر خمیر پوشیده شده از سس بچینید. سپس یک قاشق غذاخوری پنیر موزورلا رنده شده و بعد یک قاشق چایخوری دیگر سس مارینا را روی آنها اضافه کنید.
تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و خوب هم بزنید. روی حاشیه خمیر ها که خالی گذاشتید کمی تخم مرغ بمالید. حال، روی خمیر هایی که کنار گذاشته بودید با استفاده از یک نی چهار سوراخ کوچک ایجاد کنید (طوری که خمیر شبیه به دکمه شود).
خمیرهای سوراخدار را روی خمیرهایی که با مواد پوشاندید بگذارید و روی هر کدام کمی تخم مرغ بمالید. سپس حاشیه خمیرها را با استفاده از یک لیوان (یا چنگال یا انگشتانتان) روی هم پرس کنید. حال پیتزاهای پاکتی را روی سینی فر بچینید و به مدت 20-25 دقیقه در فر قرار دهید (یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند).
نکته: برای سرو پیتزا پاکتی هم می توانید از اضافه سس مارینارا که تهیه کرده اید استفاده کنید.
- برای: 8 تا 10 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : پیتزا و خمیر پیتزا
- مواد لازم : پنیر موزارلا, خمیر پای, خمیر پیتزا, سوسیس
خوشمزه و جالب بود ممنون.
فقط من از خمیر آماده پیتزا استفاده کردم اما نمیدونم چرا یه کم خشک و ترد شده بود. این مشکل رو همیشه موقع پیتزا درست کردن هم با خمیر دارم. چیکار کنم خمیر خشک نشه؟
سلام
کارتون خیلی عالیه دستتون درد نکنه.