شیرینی سکه ای دارچینی به سادگی و با مواد اولیه ساده تهیه میشود. برای یک عصرانه سالم میتوانید این شیرینی سکه ای را با شیر یا چای میل کنید.
طرز تهیه شیرینی سکه ای دارچینی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، همچنین 30 دقیقه پیش از شروع کار ، کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند.
کره نرم شده و شکر سفید و شکر قهوه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا بافتش یکدست شود ، نوک قاشق نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و مجدد بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند ، در ادامه آرد سفید ، آرد ذرت و جوش شیرین را مخلوط کنید و کم کم به مایه شیرینی اضافه نمایید ( آرام و یکنواخت مخلوط کنید ).
مقداری شکر و مقداری پودر دارچین را باهم مخلوط کنید ( شکر 5 برابر پودر دارچین باشد یعنی 1 قاشق چایخوری پودر دارچین را با 5 قاشق چایخوری شکر مخلوط کنید ) ، پس از اینکه مواد به خوبی با هم ترکیب شدند با قاشق تکه های از خمیر شیرینی بردارید و داخل دارچین شکری بغلطانید.
داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و شیرینی ها را داخل سینی فر با فاصله بچینید ، با پشت قاشق روی شیرینی ها را کمی فشار دهید تا سطح شیرینی ها صاف شود سینی را به مدت 5 - 10 دقیقه داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است قرار دهید ( بسته به نوع فر زمان پخت متفاوت میباشد ) ، پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا شیرینی ها خوب سرد شوند.
نکته ها : میتوانید به جای شکر سیاه از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، آرد ذرت را هم میتوانید حذف کنید اما آرد ذرت بافت ترد و خوبی به شیرینی خواهد داد ، این شیرینی ها تا 3 روز در دمای اتاق و در ظرف دربسته قابل نگهداری و مصرف میباشند.
دیدگاه های ثبت شده
نيلوفر جان مثل اينكه ٢تا سارا داريم اگه اجازه بدي بخاطر اينكه اشتباه نشيم من بشم سارا بانو
خواهش میکنم سارا بانو جان 🙂
سلام ، این شیرینی بیشتر از این پف نمیکنه ؟
سارا جان اسمش شیرینی سکه ای هست ، یعنی مثل سکه تخته 🙂