تارت خامه ای جاوا

  طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. پاستری را طبق دستور آماده کنید. آن را به شکل یک دایره ی 32 سانتی رول کنید. پاستری را در یک قالب تارت 28 سانتی متری که کف آن متحرک باشد جای دهید و آن را به دیواره های شیار دار قالب بفشارید و لبه های آن را با لبه ی قالب تنظیم کنید و ببرید. سوارخ هایی در پاستری ایجاد کنید. روی آن را با فویل آلومینیومی ضخیم بپوشانید و ده دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 5 تا 10 دقیقه ی دیگر بپزید یا تا زمانی که قهوه ای روشن شود. قالب تارت را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شود.   در این زمان در یک دیگ بخار پز دو طبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی قابلمه ی آب جوش می گذارید (تماس پیدا نکند) ، 60 گرم از شکلات و یک قاشق کره را روی حرارت ذوب کنید. در یک قابلمه ی ضخیم 60 میلی لیتر خامه ی زده شده و شربت ذرت را مخلوط کنید. آن را به آرامی به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بگذارید 2 دقیقه ی دیگر بپزد. آن را از روی حرارت بردارید با مخلوط شکلات قاطی کنید. اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود. مخلوط سرد شده را روی سطح پاستری تارت بمالید.   در یک قابلمه ی متوسط شکر، آرد ذرت و گرانول های قهوه را مخلوط کنید. شیر را به آن بیفزایید و آن را روی حرارت متوسط بپزید و هم بزنید تا زمانی که مخلوط غلیظ شده و غل بزند. دو دقیقه ی دیگر نیز آن را حرارت دهید و هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید. به تدریج حدود نیمی از مخلوط داغ را روی زرده های تخم مرغِ زده شده بریزید و هم بزنید. همه ی مواد را به قابلمه برگردانید. آن را حرارت دهید و هم بزنید تا غل بزند. حرارت را کم کنید.   آن را دو دقیقه ی دیگر حرارت دهید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید. 75 گرم شکلات خرد شده، 2 قاشق سوپخوری کره ی باقی مانده و وانیل را مخلوط کنید تا زمانی که شکلات ذوب شود. آن را روی نان پاستری بریزید. سطح آن را با کیسه فریزر بپوشانید. 4 تا 24 ساعت آن را سرد کنید یا تا زمانی که سفت شود. هنگام سرو با دقت کیسه فریزر و دیواره ی قالب را بردارید. خامه ی زده شده را با قیف روی پای بریزید. آن را با تراشه های شکلات تزئین کنید.    

 می تونی نان تارت آماده رو از فروشگاه اینترنتی ایران کوک با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت بخری و در کمترین زمان تحویل بگیری:)

خرید نان تارت آماده</p