بیسکوییت قلبی شکلاتی

بیسکوییت کاکائویی

طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. کره و شکر را با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود. سپس تخم مرغ ، عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد بزنید تا خوب ترکیب شوند.

آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، دارچین و کمی نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد دیگر اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید تا به شکل خمیری نرم و لطیف درآید. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

بیسکوییت کاکائویی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر بیسکوییت را روی سطح کار پهن کنید و به شکل قلب قالب بزنید ( خمیر را میان دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید سپس با وردنه باز کنید تا راحت تر جدا شود ) ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و بیسکوییت های قالب زده را با فاصله روی کاغذ قرار دهید.

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند. پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت ها خنک شوند، سپس از کاغذ جدا کنید و در ظرف بچینید.

نکته ها : بدلیل وجود کره ، خمیر بیسکوییت باید در طول کار سرد باقی بماند. اگر در طول کار خمیر نرم و شل شد مدتی داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شود سپس کار را ادامه دهید.