بیسکوییت قلبی شکلاتی
طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. کره و شکر را با همزن بزنید تا نرم و کرکی شود. سپس تخم مرغ ، عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد بزنید تا خوب ترکیب شوند.
آرد ، پودر کاکائو ، جوش شیرین ، دارچین و کمی نمک را مخلوط کنید و کم کم به مواد دیگر اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید تا به شکل خمیری نرم و لطیف درآید. خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. خمیر بیسکوییت را روی سطح کار پهن کنید و به شکل قلب قالب بزنید ( خمیر را میان دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید سپس با وردنه باز کنید تا راحت تر جدا شود ) ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و بیسکوییت های قالب زده را با فاصله روی کاغذ قرار دهید.
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها بپزند. پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت ها خنک شوند، سپس از کاغذ جدا کنید و در ظرف بچینید.
نکته ها : بدلیل وجود کره ، خمیر بیسکوییت باید در طول کار سرد باقی بماند. اگر در طول کار خمیر نرم و شل شد مدتی داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا خمیر سفت شود سپس کار را ادامه دهید.
دیدگاه های ثبت شده
سلام ببخشید برای درست کردن این بیسکوییت اگر فر نباشه چکار باید بکنیم؟
از فر دستساز هم میشه استفاده کرد. یعنی با قرار دادن پایه فلزی داخل قابلمه.
این شیرینی رو واس عید بخام درست کنم چ مدت میشه نگهش داشت.
دستور اشپزیاتون عالیههه
با این قالب قلب چندتا دونه بیسکوییت میشه.همین قالبو دارم میخام بدونم چ تعدادی میشه.برای چند نفر کافیه?
سلام، اگر کره نداشتیم نمیشه چیزی رو جایگزینش کرد؟
سلام ن. حتما از کره استفاده کنید.
سلام ممنون از سايت آموزنده و خوش مزتون .خسته نباشيد
سلام من10سالمه و تازه کار هستم ونمی فهمم کمی نمک یعنی چه قدر نمک؟؟؟
کمی نمک یعنی همون مقداری که با نوک انگشتای دستت میگیری و روی غذات میپاشی ! 🙂
مرسي عالي بود . بيسكوييت هايي كه به فر احتياج ندارن رو هم آموزش بدين لطفا
ممنون سارا جان ، عزیزم دستورشو ببینم حتما برات میذارم 🙂