طرز تهیه: برای تِرین شکلات(Terrine)، شکلات و کره را در طبقه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد (تماس پیدا نکند) ذوب کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید. در کاسه ای بزرگ با استفاده از میکسر برقی با سرعت متوسط تا بالا زرده تخم مرغ را با شکر شیرینی پزی و پودر دارچین بزنید تا کف مانند شود. مخلوط شکلات را اضافه کرده و بزنید تا یکدست شود. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. خامه را بزنید وانیل را به آن بیفزایید و آنقدر بزنید تا شکل بگیرد. به آرامی آن را با خمیر شکلاتی هم بزنید. یک قالب کیک 28 سانتی متری را با کاغذ پوستی یا مومی بپوشانید و خمیر را در آن بریزید. روی آن را بپوشانید و 12 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید. برای تهیه سس تمشک، تمشک را در غذا ساز به صورت پوره درآورید. آن را از یک الک دانه ریز عبور دهید و در کاسه ای بریزید، محتوای الک را دور بریزید. آن را با شکر و آب پرتقال مخلوط کنید. قبل از سرو آن را خنک کنید. جهت سرو کیک را از قالب درآورده و به صورت برش زده همراه با سس سرو کنید. در صورت تمایل تمشک ها را روی کیک قرار دهید.