کوکو و کتلت انواع زیادی دارن و میشه با مواد مختلف و به روش های متفاوتی اون ها رو تهیه کرد. کوکو سیب زمینی که یکی از محبوب ترین کوکو هاست خودش انواع مختلفی داره. کوکو سیب زمینی ساده، کوکو سیب زمینی رشته ای، کوکو سیب زمینی شکم پر و کوکو سیب زمینی و سبزیجات. درست متوجه شدین. این مطلب درباره ی کوکو سیب زمینی و سبزیجاته!

کوکو سیب زمینی و سبزیجات خیلی مقوی و خیلی خوشمزس. این کوکو سیب زمینی با سبزیجات چون به روش هندی تهیه شده، ادویه و چاشنی زیادی هم داره. شما میتونین متناسب با ذائقه ی خودتون مقدار ادویه ها رو کم یا زیاد کنین یا اصلا بعضی هاشون رو حذف کنین. بخش زیادی از این کوکو سیب زمینی رو نخود فرنگی تشکیل میده که طعم اون رو خاص و جذاب کرده. خلاصه این کوکوی سیب زمینی با سبزیجات یه کوکوی راحت و البته سالم برای یه شام سبک یا مهمونی ها و دورهمی هاتونه که باعث میشه به همه خوش بگذره.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی و سبزیجات

مرحله اول:

برای تهیه ی مخلوط نخود فرنگی باید ابتدا دانه های خردل سیاه را در آب داغ بریزید. هنگامی که کمی پف کردند، میتوانید دانه های زیره سبز را نیز اضافه کنید.

ریختن ادویه در آب جوش

مرحله دوم:

پیازها را اضافه کنید و اجازه دهید بپزند تا کاملا نرم و شفاف شوند. سپس زردچوبه را در قابلمه بریزید و بهم بزنید.

پختن پیاز

مرحله سوم:

حالا نخود فرنگی، پودر چیلی، پودر زیره، پودر گشنیز، نمک، شکر و یک قاشق چایخوری گرام ماسالا را اضافه کنید.

افزودن نخود فرنگی و ادویه

مرحله چهارم:

مواد را با هم خوب بهم بزنید. صبر کنید تا کاملا پخته شود و نخود فرنگی ها نرم و ترد شوند.

مخلوط کردن مواد کوکو

مرحله پنجم:

در یک قابلمه جداگانه سیب زمینی ها را با پوست قرار دهید. روی آن ها را آب سرد بریزید و سپس روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید و سیب زمینی ها بپزند.

پخت سیب زمینی

مرحله ششم:

وقتی سیب زمینی ها پخته و نرم شدند، آن ها را از روی حرارت بردارید. همان طور که هنوز گرم هستند، آن ها را پوست بگیرید و پوره یا رنده کنید.

خرد کردن سیب زمینی

مرحله هفتم:

یک قاشق غذاخوری نشاسته و مقداری نمک به سیب زمینی ها اضافه و با هم مخلوط کنید.

افزودن نمک و نشاسته

مرحله هشتم:

برای تهیه کوکو سیب زمینی و سبزیجات در این مرحله باید سیب زمینی ها را با مخلوط نخود فرنگی به خوبی ترکیب کنید. مواد کوکو را تست کنید تا اگر نیاز است میزان نمک و فلفل آن را بیشتر کنید.

مخلوط کردن کل مواد

مرحله نهم:

به کمک دست مخلوط کوکو را به شکل دایره یا بیضی های تخت دربیاورید.

شکل دادن به کوکو

مرحله دهم:

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و بهم بزنید تا یک دست شوند. سپس خرده نان یا پودر سوخاری را در ظرف دیگری بریزید. کمی نمک، پودر چیلی و یک دوم قاشق چایخوری نشاسته به خرده نان ها اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

آماده کردن آرد و تخم مرغ

مرحله یازدهم:

کوکو سیب زمینی و سبزیجات را یکی یکی در مخلوط تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. کوکو ها را در ماهیتابه بچینید و با کمی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید. برای هر طرف کوکوها حدود 10 دقیقه زمان لازم است.

سرخ کردن کوکو

مرحله دوازدهم:

کوکوها را بچرخانید تا هر دو طرف آن ها طلایی مایل به قهوه ای شوند. سپس در یک بشقاب حوله کاغذی تمیز قرار دهید. کوکوها را روی حوله بچینید تا روغنشان گرفته شود.

آماده شدن کوکو سیب زمینی

مرحله آخر:

حالا کوکو سیب زمینی و سبزیجات شما آماده است. میتوانید آن را با سس کچاپ یا انواع سس های تند به همراه سالاد میل کنید. نوش جان.

کوکو سیب زمینی و سبزیجات با سس

- دستور تهیه این کوکوی خوشمزه و مقوی از سایت thegarlicpressonline.blogspot ترجمه شده است.

- ادویه های لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی با نخودفرنگی دلخواه هستند و میتوانید آنها را مطابق سلیقه خود انتخاب کنید.